Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani. Actrița e complet schimbată

O ştim pe Natalia Oreiro încă din anul 2000, când s-a difuzat, în România, telenovela ”Înger Sălbatic”. Şi chiar dacă n-am mai văzut-o pe micile ecrane tot cam de pe atunci, Natalia a rămas la fel de carismatică şi tânără.

Am mai avut ocazia s-o vedem, din când în când, pe la Festivalul de Film de la Cannes ori cele din Rusia, ţară pe care a ajuns s-o adopte ca pe a doua ţară. De fapt, mai mult timp petrece în Rusia, decât în ţara ei natală, Uruguay.

Natalia Oreiro se poate considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si in plan familial.

Dupa o lunga perioada in care a aparut in numeroase telenovele care au transformat-o intr-una dintre cele mai apreciate actrite din America de Sud, Natalia Oreiro a semnat contracte pentru alte telenovele si si-a continuat cariera muzicala pana in anul 2008, cand a facut tranzitia catre cinematografie si s-a dedicat exclusiv filmului.

Mai mult decat atat, ea a creat o linie vestimentara si s-a dedicat unui lung sir de cauze umanitare, devenind ambasador UNICEF in Argentina si Uruguay, dar si reprezentant Greenpeace.

In plan personal, ea s-a casatorit in anul 2001 cu solistul unei cunoscute trupe, Divididos, si a devenit mamica pentru prima oara in 2012.

Dupa o lunga perioada in care nu prea s-au afisat impreuna la evenimente mondene, Natalia Oreiro a aparut impreuna cu sotul ei, Ricardo Mollo, dar si cu frumosul sau fiu, cei trei parand foarte fericiti impreuna.