Cum arăta Meghan Markle la 11 ani? Schimbarea este mai mult decât evidentă

Meghan Markle este acum ducesa de Sussex, dar înainte de a obține acest titlu nobiliar și de a se căsători cu prințul Harry, aceasta s-a făcut remarcată în mai multe producții cinematografice, dar și ca urmare a discursurilor pe care le-a ținut împotriva stereotipurilor de gen.

Cum arăta Meghan Markle la 11 ani și ce mesaj a transmis?

Înainte de a deveni celebră și a-și construi o carieră în lumina reflectoarelor, Meghan Markle a reușit să își facă vocea auzită pe vremea când era doar un copil.

La 11 ani, ducesa de Sussex a avut curajul de a-i scrie o scrisoare lui Hillary Clinton, dar și altor persoane importante, asta după ce o reclamă la un detergent lichid de spălat vase i s-a părut total nepotrivită, mesajul punând femeile într-o lumină proastă.

Sloganul care a făcut-o pe Meghan Markle să își dorească schimbarea era: “Femeile de pe tot cuprinsul Americii se luptă cu petele de grăsime de pe oale și tigăi”, potrivit businessinsider.com.

Glumele făcute de colegii lui Meghan Markle pe baza reclamei au determinat-o pe aceasta să ia atitudine. Ca urmare a scrisorii trimise de Meghan Markle, compania care lansase reclama pentru detergentul lichid a schimbat total abordarea și mesajul spotului publicitar.

Pe măsură ce anii au trecut, fosta actriță s-a implicat în tot mai multe proiecte care apără drepturile femeilor și egalitatea de gen.

Cu toate că s-a declarat o feministă în nenumărate rânduri, după căsătoria cu prințul Harry, Meghan Markle nu va mai putea să fie atât de vocală cu privire la acest subiect.

Celor care fac parte din familia regală le este interzis să se implice în diferite discuții care ar putea duce la apariția controverselor sau să își exprime preferințele politice.