Cum arată, la 72 de ani, Angela Similea și ce a făcut cu celebrele ei rochii

Angela Similea a fost considerata, de-a lungul carierei, una din cele mai elegante artiste din muzica usoara romaneasca.

La 72 de ani este inca superba si spectaculoasa in aparitii. Iata cum arata acum artista dar si cele mai memorabile momente din cariera sa.

Angela Similea (72 de ani) a dezvaluit ce a facut cu rochiile sale, artista fiind considerata pe vremuri cea mai eleganta cantareata de muzica usoara.Reintoarsa dintr-o excursie de vis in Noua Zeelanda, Angela Similea a fost invitata lui Andrei Partos, in emisiunea acestuia de la Radio Romania Actualitati.

In cadrul emisiunii, care a inregistrat un record de audienta, celebra interpreta de muzica usoara in varsta de 72 de ani a dezvaluit si ce a facut cu garderoba ei, artista fiind considerata pe vremuri cea mai eleganta aparitie.

”Am daruit foarte multe rochii admiratoarelor mele, mai ales celor care urmau sa se marite. Le-am daruit, nu am luat nici un ban pe ele, nu ma interesa asta.

Mai am inca acasa cateva rochii, le-am pastrat.Pe vremuri, cand stiam ca o sa cant, imi alegeam tinuta cu coregrafa, o buna prietena, si tineam cont de tot, de culoarea decorului, de tot”, a povestit Angela Similea in emisiunea lui Andrei Partos.

Au fost vremuri frumoase, a spus artista!