Cum arata casa indragitului solist, Fuego

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică populară, atât în România, cât și la noi.

Artistul nu și-a etalat niciodată în public viața personală, dar nici faptul că ar trăi în lux, asta chiar dacă se știe că el câștigă bine.

Dacă v-ați așteptat ca locuința în care stă Fuego să arate ca un adevărat palat, nu e deloc așa. Deși casa cântărețului iese cu mult în evidență față de locuințele vecinilor, mai ales că are și un acoperiș impunător, locul nu dă pe afară de lux.

Câțiva dintre vecinii lui Fuego spun că acesta are și șofer personal.

”Este un băiat respectuos, nu are obiceiul să vină la magazine, îi face cumpărăturile o doamnă angajată, ori la mat, dar stă de vorbă cu oricine. Fuego e ardeleanul nostru care vorbește și cântă frumos.

Zilele trecute, a oprit pe marginea drumului, șoferul îl aștepta în mașină și el mânca cireșe din pom”, povestește o doamnă care locuiește în apropiere de Paul Surugiu.

Pentru a trăi în liniște, departe de zarva Bucureștiului, Fuego a ales să-și construiască o locuință în satul Bălteni din Ilfov. Chiar dacă are o locuință simplă, aceasta este foarte bine protejată.

Vecinii lui Paul Surugiu mai spun că, pe lângă gardul destul de înalt, curtea este împânzită de camere de supraveghere, așa ca oricine îi trece pragul neinvitat, să fie imediat observat.

Din curte, Fuego are o priveliște minunată spre un lac din apropiere

Curtea mai are și o grădină mare cu gazon îngrijit, o bucătărie de vară, dar și o priveliște absolut minunată spre un lac din apropiere.

Așa arată casa lui Fuego