Cum afecteaza numarul de telefon destinul tau

Numerologia isi pune amprenta asupra tuturor sferelor vietii, iar numarul de telefon nu este o exceptie. Suma cifrelor care alcatuiesc numarul are o anumita energie, influentand proprietarul.

Pentru a-ti identifica numarul, trebuie sa efectuezi un simplu calcul total al tuturor cifrelor, redus la un numar simplu de o singura cifra.

De exemplu, numarul de telefon este 7-915-247-64-46. Aceasta inseamna: 7 + 9 + 1 + 5 + 2 + 4 + 7 + 6 + 4 + 4 + 6 = 55 = 5 + 5 = 10 = 1 + 0 = 1

Toata lumea va avea un numar de la unu la noua. Acum trebuie sa descifrezi ce inseamna aceasta cifra.

1. Aceasta cifra serveste drept suport in cadrul unui program de initiativa personala, contribuind la dezvoltarea actiunilor energetice.

Numarul pare sa fie creat pentru negocierile de afaceri. Utilizarea acestuia este mai usor cand coordonezi diferite intalniri, prezentari, acorduri.

2. Bun pentru a primi apeluri din intreaga lume. Ea serveste ca un catalizator pentru armonie, cooperare, crearea de retele. Proprietarul sau va purta cu usurinta o conversatie cu apelantii, dar pentru a atinge teluri, trebuie sa depasesti confortul personal.

3. O cifra excelenta pentru activitatea creativa. Vor fi jurnalisti, agenti de publicitate, actori, angajati ai companiilor de turism, artisti. La acest numar, este minunat sa coordonezi informatii despre calatorii si divertisment.

4. Are o orientare vectoriala asupra succesului in munca in domeniul amenajarii teritoriului, al reparatiei si al livrarii.

Acest numar este bun in stocuri sau in departamentul de aprovizionare. Este, de asemenea, bun pentru bunurile de uz casnic, desi proprietarii sunt sfatuiti sa iasa din dependenta, fixata pe probleme interne.

5. Contribuie la atragerea de succes real in diferite domenii ale vietii. Ofera incredere si atrage noroc. Multe afaceri, care au primit lumina verde, dau roade.

Dar gasirea unei relatii de dragoste pe acest numar nu este o idee buna, deoarece nu este clar cum s-ar putea termina acest lucru.

6. Nu este deloc adecvat pentru organizarea de noi evenimente, cazuri decisive, instructiuni responsabile.

Mai degraba ajuta la rezolvarea problemelor care necesita delicatete. Bun pentru a fi de acord cu intalnirile cu prietenii si aliatii, pentru conversatiile lungi de iubire, pentru a monitoriza copiii.

7. In numerologie, sapte este un simbol al creativitatii. Sapte genereaza teren fertil pentru organizarea activitatii in domeniul activitatilor de cercetare, dezvoltari noi, stiinta. Sfaturi si recomandari vor veni in timp pentru acest numar.

8. Excelent pentru o comunicare constanta cu partenerii de afaceri, oferind sansa de promovare in cariera. Numarul il ajuta pe proprietar sa reuseasca in sfera materiala. Contribuie la consolidarea autoritatii. Cele mai importante aspecte legate de negocieri vor fi incheiate cu usurinta si rapiditate.

9. Un numar potential pentru inceperea afacerilor noi, care contribuie la gasirea de noi contacte si conexiuni, sustinerea sferei financiare si a oportunitatilor comerciale. Totusi, nu uita de principiile morale si de lege.