Cum a reușit Meghan Markle să o pună în umbră pe ducesa de Cambridge, deși până acum Kate era cel mai iubit membru al familiei regale britanice

Abia a intrat în familia regală, dar Meghan Markle deja i-a luat fața lui Kate Middleton.

Revista britanică Vogue a desemnat-o pe ducesa de Sussex una dintre cele mai influente femei din lume. În top, nu se regăsesc regina și Kate Middleton, deși ducesa de Cambridge a apărut în trecut, pe coperta publicației.

Deși au trecut abia câteva zile de la nunta grandioasă pe care a avut cu prințul Harry, Meghan Markle se pare că a reușit să-i cucerească deja pe britanici, iar ea ar putea deveni cel mai iubit membru al familiei regale.

Drept dovadă, ea a fost inclusă de revista Vogue în top 25 cele mai influente femei din lume, fiind lăudată pentru campaniile ei feministe bi-rasiale din American. În evident, mare absentă este Kate Middleton.

Kate a apărut pe coperta Vogue, în 2016

Deși regina nu a fost inclusă în top, Elisabeta a II-a este menționată la începutul articolului, însă se pare că ducesa de Cambridge a fost deja uitată de britanici. Se pare că toți sunt interesați acum doar de ce face Meghan Markle (36 de ani).

Britanicele au început să-i copieze ținutele și o rumăresc la fiecare pas, Meghan reușind să-i ia fața cumnatei sale și să atragă toată atenția, deși până acum Kate era cel mai iubit membru al familiei regale britanice.

„Peste noapte, Meghan a devenit cea mai recunoscută femeie din lume. Dar influența ei se întinde mult mai departe de stilul ei și pentru campaniile ei feministe birasialedin America, ea ajută la fortificarea unei noi identități a monarhiei secolului 21”, au scris jurnaliștii Vogue despre Meghan.

În mod memorabil, Kate a apărut în coperta Vogue, în iunie 2016, pentru a celebra centenarul revistei britanice.

Fotografiată de Josh Olins, în mediul rural din Norfolk, ducesa a apărut într-un editorial de 10 pagini, aceasta fiind primul pictorial pe care l-a acceptat vreodată pentru o revistă. Însă, numele ei nu apare deloc menționat în noul articol al publicației.