Cum a reacționat Prințul Harry când i s-a prezis că va fi tată de băiețel. Ce nume de alint folosește

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți la începutul anului viitor, iar vestea a avut un ecou puternic atât în presa internațională, cât și în rândul fanilor, susținătorilor Casei Regale și… în rândul caselor de pariuri.

Deja toată lumea își dă cu părerea și face calcule statistice privind sexul bebelușului.

Meghan Markle și Prințul Harry se află în acest moment în turneu în Noua Zeelenadă, însă cu puțin înainte să părăsească Insulele Fiji, Ducii de Sussex au avut parte de un moment haios. La una dintre întâlnirile avute, Prințul Harry a fost felicitat că va deveni tată de un tânăr student care i-a transmis direct și fără ocolișuri:

„Prevăd că va fi băiat”. La auzul previziunii, Prințul Harry a zâmbit și a răspuns lejer: „Toată lumea prevede că va fi fată.”

Prințul Harry nu și-a ascuns niciodată preferințele și a spus încă de la început că-și dorește o fetiță. De altfel, inclusiv zilele trecute, în timpul unei vizite în Sydney, cineva din public a strigat: „Sper că va fi fetiță!”.

Ei bine, Prințul Harry, deloc deranjat de remarcă, s-a întors către respectiva persoană și i-a transmis: „Si eu!”.

Este foarte probabil ca dorința Prințului Harry să fie îndeplinită dacă ne amintim că anul trecut Pisica Phoenix, recunoscută grație previziunilor făcute de-a lungul timpului, a ales bolul roz în defavoarea celui albastru atunci când a trebuit să prezică ce sex va avea bebelușul pe care-l vor avea Prințul Harry și Meghan Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle au aterizat duminică în Noua Zeelendă, ultima oprire din turneul regal, unde vor sta patru zile. În cadrul unui discurs susținut în parcul național Abel Tasman, viitorul tătic a dezvăluit care este numele de alint al bebelușului care se află pe drum. Acesta l-a numit „our little bump” (n.r.-micul nostru balonaș): 

„Eu, soția mea și micul nostru balonaș, suntem foarte încântați să fim aici. Aducem binecuvântare din partea bunicii mele, Regina Elisabeta, și din partea familiei noastre. Suntem foarte recunoscători pentru ospitalitatea voastră și pentru munca pe care o depuneți pentru acest loc minunat”, – a transmis Prințul Harry.