Croitoreasa Ana Maria Pantaze, declarații despre visul împlinit la ”Românii au Talent”

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a surprins plăcut pe toată lumea de la Românii au Talent, a vorbit despre experiența sa la show. Amintim că femeia a fost prima care a primit Golden Buzz în ediția cu numărul 9.

Iată cine este femeia care a impresionat pe toată lumea cu unicitatea și frumusețea vocii sale. Cum i s-a părut experiența trăită pe scenă? Sezonul 9 al emisiunii de talente a lăsat publicul cu sufletul la gură încă de la primii concurenți.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au Talent, declarații despre show

Croitoreasa care a lăsat jurații cu gura căscată a vorbit despre visul ei care s-a îndeplinit în sfârșit.

„Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine.

Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a povestit uimită Ana Maria Pantaze

„Aș vrea să știe lumea că sunt o persoană normală, simplă, care, la vârsta asta, a ajuns unde-a ajuns. Probabil că mă vor cunoaște pe parcurs, așa dintr-o dată nu au cum să mă cunoască. :)”, a mai povestit aceasta, sfătuindu-i pe toți să aibă încredere și să-și urmeze visul.

Ana Maria Pantaze a mărturisit că a avut tangențe cu arta, a făcut balet în copilărie, dar părinții nu au mai putut să o sprijine financiar.

Acum, la 38 de ani, a ajuns să se simtă împlinită, odată cu apariția la Românii au Talent. De asemenea, femeia a spus că dacă ar câștiga, banii s-ar duce către băiețelul unei prietene, care are nevoie de ajutor.