Cleopatra Stratan, apariție îndrăzneață în public. Ce spune tatăl ei despre ținutele sale

Cleopatra Stratan a îmbrăcat o ținută extrem de sexy la petrecerea “Viva Influencers Party”. Adolescenta a explicat însă că alegerile sale vestimentare nu îl deranjează pe tatăl ei, deoarece acesta are încredere în ea.

Cleopatra Stratan și-a făcut apariția la evenimentul de joi seară cu o ținută îndrăzneață. A îmbrăcat o pereche de pantaloni negri, un top de culoare bleu și o bluză transparentă. În unele cazuri, aceste ținute sunt alese de un specialist, însă de multe ori Cleopatra își alege singură hainele.

Cleopatra Stratan, în centru

„Optez pentru stilul clasic și natural, asta mă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult.

El are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat Cleopatra Stratan, pentru Click.

Adolescenta a mărturisit, într-un interviu acordat Libertatea, că tatăl ei are acces și la conturile ei de pe rețelele de socializare.

„Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și o să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17-18, 19 ani, dacă e copilul e rău, poate și la 19 ani să facă prostii.

Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte”, a declarat, în luna august, Pavel Stratan.