Clasamentul astrologilor: Ele sunt ingenioasele zodiacului, sunt cele mai destepte femei

Astrele le-au dotat cu o iscusinta peste medie. Ele gasesc solutii acolo unde nimeni nu intrevede nicio rezolvare. Ele au sclipire de geniu si sunt capabile sa faca fata cu brio in orice domeniu. Vorbim despre femeile destepte si care stiu sa isi cultive inteligenta innascuta.

Aceste femei sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

Locul 1. Sagetator

Acestei femei ii citesti inteligenta in priviri. Este agera, reactioneaza rapid, chiar vorbeste foarte repede, semn ca si gandeste la fel de repede. Si nu e doar desteapta, ci e si amuzanta, iar simtul umorului este tot rezultatul inteligentei sale.

Are un simt de observatie foarte fin, este ambitioasa si nu renunta niciodata la ceea ce isi propune. Are puterea de a vedea dincolo de aparente si poate stabili o alta perspectiva a lucrurilor, mult mai apropiata de ceea ce urmeaza sa se intample.

Locul 2. Capricorn

Nativa acestei zodii are un echilibru distinct. Este rece, usor distanta, inclinata spre studiu. Toate acestea sunt dublate de o ambitie rar intalnita. Vrea sa stapaneasca orice domeniu, sa aiba o cultura generala bogata ca sa poata face fata discutiilor la cel mai inalt nivel.

Obiectivul sau in viata este sa ajunga cat mai sus in cariera. Stie foarte bine sa isi scoata in evidenta calitatile, atat pe cele intelectuale, cat si pe cele fizice. De aceea, va fi o adevarata placere sa o ai prin preajma.

Locul 3. Fecioara

Fecioara este intruchiparea inteligentei native, cultivata intens, asiduu, dintr-o dorinta de a sti totul. Femeia nascuta in aceasta zodie are un raspuns pentru orice si te va uimi cu prezenta sa de spirit.

Nativa reuseste sa observe lucruri pe care altii nu le vad, are puterea de a citi gandurile, de a intui ceea ce urmeaza sa se intample. Poate tocmai de aceea va fi mereu cu un pas inaintea tuturor. E o placere sa o descoperi, sa vezi cat de puternica poate fi o femeie.