Citește Rugăciunea de miercuri dimineața pentru iertarea păcatelor, liniste in casa

La mujlocul saptamanii suntem cu totii obositi de toate treburile pe care le-am avut si le avem si ne gandim cu tristete ca mai este ceva pana la binemeritatea odihna de sambata si duminica. Ca sa fim puternici si sa rezistam, este bine ca in fiecare zi de miercuri sa citim aceasta rugaciune.

Rugaciunea are puterea de a ne tine pe linia de plutire, ne ofera incredere si, cel mai important, ne ajuta sa ne fie iertate pacatele.

Se citeste dimineata inainte de a pleca de acasa. Iata mai jos si textul rugaciunii:

”Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca ai venit Om din Sfanta Maria in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta Te rog, indura-Te de mine, pacatosul!

Articolul continuă după reclame

Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar.

La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta si cred ca Tu, care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale.

Nu Te departa de la mine, Doamne, si ajuta-mi ca in toate sa fac voia ta si sa nu Te mai rastingesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din gura ta cea dulce: Iarta-ne noua pacatele…