Citește azi, 30 august, Rugăciunea Sfântului Alexandru pentru limpezirea minții și a sufletului

Azi, intreaga crestinatate il sarbatoreste pe Sfantul Alexandru. Tot azi, credinciosii cu mari probleme pot rosti o rugaciune ajutatoare care ii va ajuta sa iasa din impas.

Este o rugaciune puternica ce are menirea de a limpezi mintea si sufletul pentru a lua cele mai bune decizii.

Iata mai jos si textul rugaciunii care se citeste doar azi, 30 august:

”Cea mai puternica rugaciune catre Sfantul Alexandru

“Suflete, suflete al meu, pentru ce te plangi la Domnul? Caci lenea ta pentru chinurile vesnice mijlocitoare iti este. Daca darul lui Dumnezeu l-ai cunoaste, cu lacrimi fierbinti ai plange, suspinand si intristandu-te pentru orice pacat, pentru cel mic si pentru cel mare.

Striga catre Stapana ta sa nu te loveasca mania Celui ce tine toate cu dreapta Sa atotputernica, insa eu, pacatosul si lenesul, cel ce am limba vicleana, cum ma voi ruga Stapanei mele ca sa ma izbaveasca Domnul de infricosata Judecata?

Miluieste-ma pe mine, pacatosul robul Tau (numele), ca pe Pavel Apostolul, pe care mai mult decat pe toti l-ai iubit, si nu intoarce fata Ta de la mine, cel sarman, in acea Zi infricosata de care se sperie sufletul meu si se ingrozesc madularele trupului meu.

Doamne, izbaveste-ma pe mine de infricosatul ceas, ca sa nu ma departez de mila Ta.

Stapane Mantuitorule, din saracul meu suflet, Tie ma rog, izbaveste-ma de durerea pacatelor mele si primeste-ma intru bucuria vietii celei nesfarsite, in care se preamareste Preasfant Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor.

Amin!”