Cine sunt Silvia Stroescu si Mirel Dragan! Ei vor face parte din echipa “Faimosilor” in sezonul 2 Exatlon

Au fost facute publice primele doua nume ale concurentilor care vor participa in sezonul 2 Exatlon. Silvia Stroescu si Mirel Dragan sunt doi campioni care vor face parte din echipa Faimosilor.

Cine este Silvia Stroescu, concurenta sezon 2 Exatlon

Silvia Stroescu are 33 de ani. Ea este o gimnasta romana, laureata cu aur olimpic la Atena, in anul 2004.

“Am fost o echipa ca gimnaste, ca sportive, suntem impreuna si azi si ne sustinem. Ori de cate ori ne intalnim avem ce povesti.

Avem cuvintele potrivite una pentru cealalta, pentru ca, stiti foarte bine, noi eram acolo 24 din 24 impreuna, ne cunosteam si cum reactionam in momentele bune si in momentele mai putin frumoase”, a spus Andreea Raducan pentru Dolce Sport.

In urma cu patru ani, fosta campioana olimpica a devenit doctor in sport.

“Fiind foarte apropiata de varsta cu ei, de multe ori au impresia ca sunt colega lor, dar intr-un final reusesc sa ma impun si pastram acea distanta care trebuie sa existe intre un profesor si student. Dar pot spune ca ne intelegem.

M-am bucurat foarte mult ca au venit si au fost alaturi de mine, m-am simtit ca la o competitie in care eram toate impreuna si a fost foarte frumos”, a spus Silvia Stroescu.

Cine este Mirel Dragan, concurent in sezonul 2 Exatlon
Mirel Dragan este un luptator de kempo, multiplu campion mondial, european si national.

“La varsta de 6 ani am inceput sa practic artele martiale la clubul sportiv Kokusai, sub indrumarea maestrului Vasile Coroi cel care, copil fiind, mi-a insuflat pentru totdeauna pasiunea pentru acest domeniu.

A fost o perioada foarte frumoasa in care am invatat extraordinar de mult, am participat la competitii pentru copii si juniori si am castigat numeroase titluri de campion national.

Indiferent cat de sus voi ajunge in sport sau in viata, Sensei Vasile Coroi va avea intotdeauna un loc special in sufletul meu pentru felul in care s-a implicat si m-a format ca sportiv si ca om.”, a povestit Mirel Dragan pentru fpm.ro.

“Sunt multiplu campion national, european si mondial. Toate titlurile sunt foarte importante pentru ca am muncit foarte, foarte mult pentru fiecare din ele.

Am luptat in foarte multe tari din Europa, in SUA, in tari din Asia. Dar cu siguranta cele mai frumoase deplasari, amintiri si performante pe care le am sunt din Japonia. Este o tara aparte, cu o cultura aparte.”, a spus campionul.

Numele sau este legat si de Diana Belbita. In timpul primului sezon Exatlon, cand Diana Belbita era concurenta, s-a scris ca cei doi ar avea o relatie. Insa, cei doi sunt foarte buni prieteni.