Cine este  tânărul care a cerut-o de soție pe Simona Halep, în faţa a peste 10.000 de spectatori

Camerele video au surprins în tribunele celui mai mare stadion al ţării un tânăr care a afişat un mesaj diferit de al fanilor Simonei prezenţi în tribune

Naţional Arena a fost luat cu asalt, luni seara, de mii de fani, care au venit să o vadă pe Simona Halep cu trofeul cucerit sâmbătă la Roland Garros.

Fanii Simonei au pregătit zeci de bannere cu mesaje de încurajare, dar unul dintre ele a ieşit în evidenţă.

Unul dintre spectatori a afișat un banner prin care a cerut-o în căsătorie. S-a aflat însă și cine e „autorul”.

Tânărul se numește Georgian Adrian Drâmbă, este din Focșani, dar locuiește în București și susține că e inginer de profesie și se autocaracterizează „comentator feisbucian, instagramist, postaci, pamfletar, posibil amuzant”, iar Shakira este artista sa preferată, scrie Cancan.ro.

Entuziasmat de „boom-ul cunoscut”, tânărul a spus: „Da, eu am apărut pe tv și am cerut-o pe Simona! Încă aștept răspunsul, Simooo!”, iar apoi a continuat, amuzat: „Bă, nu știu cum să vă spun, da m-am culcat țaran coclit și acu’s vedetă”.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, în cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Naţională din Capitală la care au participat peste 10.000 de bucureşteni.

Evenimentul a început cu intonarea imnului României de către artiştii Monica Anghel şi Marcel Pavel, moment în care pe ecranele gigant din spatele scenei au rulat imagini cu finala de la Roland Garros câştigată, sâmbătă, de Simona Halep în faţa americancei Sloane Stephens.

Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, le-a mulţumit românilor pentru primire, dar şi pentru susţinerea pe care i-o arată la toate turneele la care participă.

“Am vrut să vin special aici ca să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Astăzi am venit în ţară şi bucuria este mult mai mare decât pe terenul central de la Paris.

Sunt foarte emoţionată, este un moment deosebit pentru mine să mă aflu aici. Sunt foarte mândră că sunt româncă, aşa am spus mereu. Chiar dacă provin dintr-o ţară mai micuţă, iată că se poate face o performanţă mare. Peste tot unde merg în lume am parte de dumneavoastră, de un public călduros.

La Paris aţi creat o atmosferă incredibilă şi toţi cei de acolo mi-au spus că nu s-a mai întâmplat în istoria turneului ca imnul unei ţări să fie cântat de spectatori. De aceea vreau să vă mulţumesc din nou”, a spus Halep.