Cine este şi cu ce se ocupă Mihai Theodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali. A fost combinat cu Daniela Crudu

Mihai Theodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali, este cunoscut drept un “crai de Dobroești” şi ar fi fost un “cunoscător” al frumuseților celebre care își fac veacul în Capitală.

Gigi Becali,se pregătește să-și mărite fiica cea mare. Teodora Becali trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Theodor Mincu

Tânărul nu este străin de lumea mondenă, și nu degeaba a fost supranumit “crai de Dobroești”. Mihai Theodor Mincu a mai fost în trecut cu Daniela Crudu și, chiar dacă relația lor nu a durat.

Cei doi ar fi obișnuit să petreacă până în zori în cluburile de manele.

Acum, tânărul a reușit, în timp relativ scurt, să fie cu Teodora Becali. Și celebrul ei tată pare că abia așteaptă să joace la nuntă.

“Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta.

În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci.

Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.

Mihai Theodor Mincu a debutat cu o afacere, în 2017, care are ca activitate vânzarea de haine, comerț cu ceai și cafea, dar și fructe de mare.