Cine este noul partener al Biancăi Drăgușanu. Reacția lui Victor Slav la aflarea veștii

Au trecut doar câteva zile de când Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au spus, din nou, adio, și iată că focoasa blondă nu pare să sufere prea tare, cel puțin asta reiese din imaginile în care se sărută cu alt bărbat.

Bianca Drăgușanu s-a consolat imediat în brațele unui alt bărbat, cu care a fost surprinsă sărutându-se în timp ce se aflau într-un restaurant. La fel de frumos și celebru ca și fostul său soț, Victor Slav, însă cu siguranță mult mai bogat, Tristan Tate este un englez mutat de 3 ani în România.

La doar 30 de ani, Tristan Tate este campion la kickboxing, unde are două centuri, iar acum este comentator la Galele RXF.

Totodată, sportivul este proprietarul unui hotel în Thailanda și face tranzacții cu bitcoin, iar viața luxoasă pe care o duce poate fi ușor descifrată din imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare.

Articolul continuă după reclame

Nu doar că iubește mașinile, ci și deține mărci spectaculos de scumpe și se relaxează în locații exclusiviste. “M-am săturat să fiu englez. De azi sunt român” – scria Tristan Tate la fotografia de mai jos în urmă cu câteva luni.

Pe de altă parte, Victor Slav a declarat că nu știa despre idila fostei sale soții: ”Din punctul meu de vedere motivul despărțirii se știe.

Ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca nu este problema mea. Nu, nu știam! Nici nu mă interesează, sincer… Repet: ce se întâmplă de-acum încolo cu Bianca este problema ei!

Pe mine tot ce mă interesează acum este fetița”, – a declarat Victor Slav pentru cancan.ro