Cine e, cu adevărat, Ana Maria Pantaze – croitoreasa care a câștigat prima semifinală „Românii au Talent”

Ana Maria Pantaze a fost votată de către public să meargă în finala show-ului Românii au talent! Croitoreasa-cântăreața a impresionat nu doar audiența de acasă, ci și juriul. Mihai Petre i-a acordat direct butonul Golden Buzz!

Ana Maria Pantaze a fost favorita telespectatorilor în prima gală live a concursului Românii au talent. Croitoreasa-cântăreață a impresionat audiența cu vocea ei, însă povestea ei de viață este una presărată cu multe greutăți.

Ea trăiește din salariul modest de croitoreasă pe care îl primește de la patronii săi. De câțiva ani buni însă, ea și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică și a început să cânte, fredonând în baie, și, ulterior, la karaoke cu prietenii.

“Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus. (n.r.: râde)”, a mărturisit concurenta de la “Românii au Talent”, sezonul 9.

În copilărie, părinții Anei Maria Pantaze au îndrumat-o spre balet și dansuri clasice, însă din cauza costurilor prea mari ale cursurilor și echipamentelor, care erau mult peste venitul familiei, ea a fost nevoită să renunțe la visul său măreț.

“Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto.

Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a povestit Ana Maria Pantaze într-un interviu acordat pentru romaniiautalent.protv.ro.