CFR Călători lansează oferta de călătorie Trenurile Zăpezii 2019. Prețurile biletelor

CFR Călători vine cu o nouă ofertă tarifată de călătorie, în 2019! Trenurile Zăpezii vor fi puse în funcțiune de marți și până în 28 februarie.

Acestea vor merge spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane, cum sunt cele de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei.

Reducerile vor fi dde 25% de luni până joi, pentru călătorii pe rută directă, iar l clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punt de destinație/plecare una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov ori dn Catra Dornei, vor avea reducere și de 31%-56% zilnic.

Pentru pasagerii la clasa a 2-a cu trenurile InterRegrio, ce merg pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia-Brașov și retur, prin extinderea ofertei ”Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De pildă, pe ruta București-Predeal prețul biletului cu această ofertă este de 30, 6 lei, cu 8,6 lei mai puțin comparativ cu prețul întreg.

Pentru ruta Constanța-Brașov, biletul este de 60,45 lei, cu 18,85 mai puțin față de prețul întreg, iar pentru ruta București Nord- Vatra Dornei, prețul biletului este de 76,65 lei, mai puțin față de tariful întreg cu 24, 25 lei.

Trenurile Zăpezii 2019

”CFR Călători va lansa la data de 8 ianuarie 2019 oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019. Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, beneficiază în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2019, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Pe ruta București Nord- Vatra Dornei, prețul biletului este de 76,65 lei, mai puțin cu 24, 25 lei

Reducerile tarifare* se acordă pentru toate trenurile prezentate în anexă,astfel:

25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei. 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur”, a anunțat CFR Călători.