Cele Trei zodii care au noroc în acest weekend

Weekendul aduce veşti bune pentru trei nativi, când vine vorba de bani. Fie veţi primi un anunţ important, despre o mărire de salariu sau un bonus generos, fie veţi pune bazele unei afaceri care să vă schimbe viitorul.

Există şi şansa de a afla că sunteţi beneficiarii unei averi prin donaţie, o moştenire din partea unei rude.

Berbec

Weekendul vine cu schimbări pentru Berbeci, dar în bine! Aveţi tot timpul necesar pentru a vă gândi la viitor şi pentru a pune bazele unei afaceri profitabile.

Acceptaţi propunerea unor oameni de încredere dacă vă doriţi aliaţi. Primele semne ale succesului nu vor întârzia să apară şi categoric vă veţi bucura enorm pentru pasul pe care l-aţi făcut. Aveţi curaj, veştile bune nu vor întârzia să apară.

Capricorn

Articolul continuă după reclame

Motive de bucurie vor avea şi nativii Capricorn, în acest weekend, mai ales în ceea ce priveşte locul de muncă. Există şansa să primiţi un apel telefonic, în care chiar superiorul vostru să vă felicite pentru parcursul demn de admiraţie pe care l-aţi avut în ultima vreme în interiorul organizaţiei.

Drept urmare, există posibilitatea să fiţi premiaţi cu o mărire de salariu sau un bonus generos. Nu este exclusă nici posibilitatea uneia vansări în plan profesional!

Scorpion

Liniştea din casa Scorpionilor ar putea fi întreruptă de o veste fabuloasă. Există şansa ca o anumită rudă, fie ea îndepărtată ori destul de apropiată să vă includă în testament şi să vă lase moştenire o avere de luat în considerare.

Doar voi ştiţi care ar putea fi motivele în urma cărora să primiţi acest gest de apreciere, însă nu profitaţi de această ocazie pentru a sărbători fastuos. Este posibil ca această sumă să nu vă fie trimisă în viitorul imediat.