Cele mai puternice doamne din zodiac in 2019

Puternice si fara slabiciuni, asa s-ar putea caracteriza cateva zodii de femei in 2019.

Cateva native isi vor schimba radical viata si vor obtine tot ceea ce isi doresc. Au meditat, au analizat si au luat masuri, iar acum in 2019 revin in forta si devin cele mai puternice femei. Iata care sunt acestea:

Rac

Femeia Rac a anului 2019 este una foarte hotarata. Ea nu se mai lasa influentata de altii si nici nu mai are asteptari de la cei din jur. Preia singura fraiele conducerii si trece la fapte. Are o multime de lucruri de spus si de facut, caci anul acesta este plina de imaginatie si creativitate.

Capricorn

Femeia Capricorn decide ca din 2019 sa nu mai sufere, mai ales in dragoste. Este preia initiativa si incepe sa cucereasca.

Va iesi la vanatoare si isi va gasi linistea in bratele barbatului la care visa de ani buni. Femeia Capricorn dovedeste anul acesta ca rabdarea este cheia catre succes.

Reuseste imposibilul chiar si in cariera. Va castiga o functie de conducere, care ii va schimba radical viata si o va propulsa.

Sagetator

Femeia Sagatator spune pas tradatorilor in 2019. Va face o curatenie generala printre prietenii sai chiar in primele luni din an. Nu vrea sa mai aiba de-a face cu persoane false si le elimina din viata ei. Femeia Sagetator vrea puritate si energie pozitiva in 2019 si reuseste sa devina alt om, datorita perseverentei sale.

Leu

Nativele din Leu isi scot coltii in 2019. Nu mai vor sa fie conduse. Ele vor sa fie independente si fac doar ceea ce vor.

Nu mai asculta niciun sfat si merg doar pe intuitie. Si bine fac, caci inima si ratiunea sunt cele mai bune arme pentru a razbi.

Berbec

Femeile Berbec sunt sfidatoare in 2019. Stau, observa si iau doar ceea ce este bun pentru ele. Profita de toata lumea ca sa isi atinga scopul, pe care il au unul bine pus la punct si precis. Femeile Berbec stiu ce isi doresc de la 2019 si vor obtine.