Cele mai puternice cupluri, în funcţie de zodie

Există zodii care se înţeleg de minune şi altele care pur şi simplu nu ajung să fie fericite, indiferent cât de mult ar încerca. Descoperă care sunt cele mai puternice cupluri, în funcţie de zodie!

Berbec si Varsator

Nu va exista niciodata un moment de plictiseala intre un Berbec si un Varsator, ceea ce face ca relatia lor sa fie extrem de interesanta. Ambele semne sunt incredibil de aventuroase.

Impreuna, se vor bucura de orice moment si vor incearca sa faca lucruri noi. In timp ce alte cupluri s-ar putea plictisi, aceste doua semne vor ramane puternice si se vor bucura de compania celuilalt.

Taur si Rac

Aceste doua semne zodiacale vor functiona foarte bine deoarece au o legatura stransa, atat fizic cat si emotional. Ambii se inteleg reciproc si fac ca legatura sa fie tot mai stransa pe masura ce relatia avanseaza.

Spre deosebire de cei nascuti sub guvernarea altor semne, acest cuplu va fi puternic si se va completa pentru a face o relatie de lunga durata.

Gemeni si Varsator

Gemenii si Varsatorii au o conexiune mentala si emotionala de nota 10. Aceste doua semne sunt creative si pline de idei. Mai mult decat atat, cu toate ca adora sa petreaca timp de calitate in cuplu, cei doi iubiti se pot bucura, de asemenea, si de independenta, care este extrem de importanta in orice relatie.

Rac si Pesti

Racul si Pestii sunt doua semne de apa, care lucreaza foarte bine impreuna si care au o legatura solida, ce poate dura cu adevarat. Trasaturile individuale ale unui partener Rac cu un partener Pesti sunt foarte compatibile. Legatura din reprezentantii celor doua semne zodiacale nu este intotdeauna inteleasa de catre ceilalti, insa nici nu trebuie – important e sa le mearga lor bine.

Leu si Sagetator

Pasiunea este mare intre Leu si Sagetator deoarece ambele semne se bucura atat de viata cat si de dragostea pe care o simt unul pentru celalalt. Pentru ca sunt guvernati de foc, Leul si Sagetatorul se vor intelege de minune pe termen lung. Se vor distra, vor trai cu pasiune si vor naste invidii in randul celor din jur.

Fecioara si Taur

Aceste doua semne zodiacale sunt oneste si sincere, ceea ce le face sa atraga oamenii incredibil de repede intr -o relatie serioasa, pe termen lung. Nu se vor gasi alte doua zodii mai devotate una alteia. Pasiunea le permite celor doi nativi sa se inteleaga cu adevarat unul pe celalalt si sa fie un sprijin pentru partener in momentul in care acesta are nevoie de ajutor. Ce poate fi mai frumos?

Balanta si Gemeni

Relatia dintre o Balanta si Gemeni este mentinuta de o conexiune intelectuala puternica. Inteligenta este un lucru foarte interesant si sexy pentru aceste doua semne de aer, care pot oferi intelegere si apreciere pentru cel drag. Un cuplu ca aceasta se bucura de mentinerea pacii in relatie prin oferirea de prietenie, cunoastere si intelegere deplina.

Scorpion si Rac

Uneori, doua persoane cu caracter puternic intr-o relatie nu sunt tocmai compatibile. Exceptie de la aceasta regula nescrisa fac Racul si Scorpionul. Aceste doua semne traiesc intens si isi hranesc reciproc pasiunea, ceea ce le permite sa functioneze bine in doi.

Sagetator si Berbec

Sagetatorul si Berbecul sunt ambele semne de foc, ceea ce inseamna ca au cantitati nebune de energie. Aceste zodii apreciaza persoana de alaturi si, dincolo de faptul ca sunt foarte asemanatoare, sunt dispuse sa faca totul impreuna. Se lasa cu scantei in momentul in care un Sagetator si un Berbec ajung sa formeze un cuplu!

Capricorn si Taur

Aceste doua semne au cea mai intensa chimie, mai puternica decat oricare dintre celelalte semne astrologice. Vor fi impreuna pentru totdeauna si, cu toate ca in calea lor vor aparea diferite ispite, se vor bucura de o singura companie de-a lungul intregii vieti. Motivul pentru care legatura lor este atat de stransa? Sinceritatea, respectul si dragostea pe care si-o poarta.

Varsator si Gemeni

Varsatorul si Gemenii sunt semne de aer care au o conexiune psihologica incredibila. Ei primesc si ofera ceea ce e important si pot face pasi mareti in viata brat la brat deoarece functioneaza mai bine impreuna decat separat.

Pesti si Scorpion

O alta pereche care este foarte dependenta una de alta e formata din Pesti si Scorpioni. Aceste doua semne zodiacale pot intra in mintea celuilalt si isi pot da seama ce gandesc. Ambele au o “foame” de a intelege trupul si sufletul partenerului.