Cele cinci semne zodiacale care nu rămân niciodată prietene cu foștii parteneri

Exista anumite semne zodiacale care nici nu vor sa auda de o relatie de prietenie cu un fost partener de viata. Pentru ele, o despartire este pentru totdeauna si presupune taierea tututor legaturilor.

1. BERBEC – Nu vrei sa ramai prietena cu fostul iubit pentru ca esti mai concentrata sa il intreci si sa-i arati ca vei ajunge mai bine ca el.

2. LEU – Iti place sa fii adorata, asa ce de ce ai mai ramane langa cineva care nu mai face asta pentru tine. In plus, esti prea incapatanata sa auzi ce ar putea avea de spus fostul tau iubit.

3. SCORPION – Esti atat de geloasa, incat nu iti poti imagina ca vei afla detalii despre noua lui relatie. Nu poti ramane niciodata prietena cu fostul tau.

4. CAPRICORN – Nu ierti niciodata si stii foarte bine de ce te-ai despartit de partener. Mai ales daca el ti-a frant inima. Nu vrei sa mai auzi niciodata de fosta relatie.

5. VARSATOR – Esti foarte nepasatoare atunci cand te desparti de cineva, asa ca nici macar nu te intereseaza sa ramai prietena cu persoana care ti-a fost candva alaturi. Nu merita efortul.