Ce surprize iti aduce luna in care te-ai nascut

Luna in care ai venit pe lume iti influenteaza trasaturile dominante si, totodata, va fi pentru tine timpul cel mai benefic din an, perioada in care norocul iti surade si in care viata ta poate lua turnuri favorabile.

Cifra corespunzatoare acestei luni (1 pentru ianuarie, 2 pentru februarie etc.) iti va iesi in cale des de-a lungul vietii si te va influenta pozitiv. Iata cateva dintre caracteristicile dictate de luna in care ne-am nascut!

Afla ce influenta poate avea luna in care te-ai nascut asupra vietii tale!

SEMNIFICAȚIA LUNILOR DE NAȘTERE

Ianuarie

Persoanele nascute in ianuarie au o viata activa, deloc plictisitoare, sunt productive, corecte si mereu apreciate pentru eficienta lor.

Pentru ca fac sacrificii atunci cand isi doresc un lucru, nu duc lipsa de impliniri personale si profesionale. Sunt foarte intuitive si au calitati de lider. Incapatanate, nu le place sa li se spuna ce au de facut.

Februarie

Oamenii lui februarie sunt aceia care leaga prietenii stranse si se casatoresc de obicei devreme pentru ca nu concep viata traita in singuratate. Lucreaza foarte bine in cuplu, in echipa. Au o mare capacitate de autocontrol si o ambitie nestavilita, care ii poarta repede acolo unde isi propun. Adora calatoriile, proiectele noi, aventuroase.

Martie

Cumpatarea si prudenta ii ajuta pe cei nascuti in martie sa ia decizii bune, calculate, care ii calauzesc pe drumul succesului.

Sunt totodata creativi, au o imaginatie debordanta, leaga cu usurinta relatii noi, le place linistea si evita situatiile stresante. Isi gasesc fericirea in bratele persoanei dragi si prietenii sunt foarte importanti pentru ei.

Aprilie

Adora sa fie in centrul atentiei. Nu se dau in laturi de la provocari, accepta cu draga inima proiectele marete, activitatile migaloase. Actioneaza sub impulsul momentului si nu accepta ordine. Foarte importanta pentru ei este stabilitatea financiara, pentru care aproape ca renunta la viata personala. Simtul artistic ii poate ajuta sa se faca remarcati.

Mai

Nu se tem de schimbare, ba chiar o asteapta cu bratele deschise. Nehotarati, se plictisesc usor. Nu depind de nimeni, calatoresc mult, ies din zona de confort fara sa faca nazuri, ca sa poata evolua. Sunt prompti si stiu sa recunoasca oportunitatile atunci cand le apar in cale. Comunicativi, nu le place sa fie singuri si au o viata sociala activa.

Iunie

Pentru persoanele nascute in iunie, latura spirituala e mai importanta decat cea materiala. Empatici, sensibili, emotivi, politicosi, fac totul pentru binele celor dragi. Ezita mult cand au de luat decizii.

Nu fug de responsabilitati, ceea ce garanteaza avansarea pe scara ierarhica. Le place stabilitatea, fara sa se blazeze in activitati de rutina.

Iulie

Daca te-ai nascut in iulie, esti intr-o permanenta transformare, plin de energie, iei in serios orice oportunitate de dezvoltare personala si profesionala. Sensibilitatea excesiva poate crea ceva necazuri in viata sentimentala. Aparent mereu veseli si lipsiti de griji, cei nascuti in iulie se framanta intens si sufera profund, dar isi ascund cu maiestrie lacrimile.

August

Extrovertit si sociabil, se simte bine cand e inconjurat de oameni. Lupta pana in panzele albe cand isi doreste un lucru. Este foarte expresiv, deschis, sincer, spune lucrurile pe sleau. Lider prin definitie, ii place sa-si impuna punctul de vedere si are o cariera infloritoare de-a lungul vietii. Uneori se bazeaza excesiv pe logica si ratiune.

Septembrie

Cei nascuti in septembrie au vocatii, vise, idealuri pe care le urmeaza cu sfintenie toata viata, fara sa se abata de la drumul drept. Sunt precauti, perfectionisti si critici, foarte selectivi cand leaga relatii noi de orice natura, au pretentii mari de la oamenii din viata lor. Ranchiunosi, nu trec usor peste dezamagiri si nu uita raul facut.

Octombrie

Ambitiosi, se bazeaza inainte de orice pe propriile forte. Ies invingatori din cele mai multe situatii, chiar daca nu au aliati in lupta. Cu toate astea, evita cat de mult se poate confruntarile si fac orice este necesar ca sa nu le fie tulburata linistea, stabilitatea fiind esentiala pentru ei. Ii incanta prezenta oamenilor si le place sa vorbeasca mult.

Noiembrie

Prefera de multe ori sa ramana singuri, decat sa faca pasul cel mare spre altar. Introvertiti si secretosi, cu greu fac declaratii si se pricep de minune sa-si ascunda sentimentele. Sunt atrasi de alte meleaguri, de aceea calatoresc mult si cu folos. Pasionali, reactioneaza dupa cum le dicteaza inima, fara sa ia in calcul toate riscurile.

Decembrie

Firi singuratice, le place libertatea si detesta constrangerile. Sunt persoane loiale, de incredere, cu un simt al umorului dezvoltat, generoase, dar si orgolioase.

Nerabdatori, urasc blazarea si se afla intr-o permanenta cautare de nou. Adora sa se simta iubiti, apreciati, sa fie laudati si nu functioneaza altfel.