Ce spune luna nasterii sale despre un barbat. Verifica-ti alesul!

Ce spune luna nasterii sale despre un barbat. Verifica-ti alesul!

Ianuarie

Daca partenerul tau s-a nascut in aceasta luna, atunci stii ca esti foarte norocoasa! Barbatii din ianuarie sunt foarte fiabili si intotdeauna gata sa sprijine in vremuri dificile. O mica nuanta: alesul tau este amabil, dar numai atat timp cat mandria lui nu este ranita!

Februarie

Desi barbatul din februarie are un suflet sensibil si bland, se descurca perfect cu orice dificultati din viata. Dar in comunicare, este extrem de incapatanat, pentru ca nu are nevoie de sfatul nimanui.

Martie

Nu degeaba acesti barbati sunt adesea comparati cu pisicile. Sunt foarte amabili cu doamnele si au un control mare asupra lor. Sunt foarte incapatanati, dar corecti. Totul este bine daca nu-l contrazici fara argumente foarte solide.

Aprilie

Vrei un adevarat cavaler langa tine? Atunci opreste-ti alegerea la barbatul din aprilie. Barbatii nascuti in aceasta luna se straduiesc spre excelenta in toate, inclusiv in dragoste!

Mai

Acesti barbati sunt minunati pentru o familie! De regula, sunt loiali si foarte atenti la tovarasii lor din viata. Dar exista o singura problema: ce va face un tip nascut in mai! Este aproape imposibil sa-l convingi ca nu are dreptate.

Iunie

Barbatii din iunie sunt bine versati in psihologia feminina, asa ca multe femei sunt gata sa le incredinteze cele mai intime secrete. Daca iubitul tau s-a nascut luna aceasta, asteapta-te sa aiba o multime de prietene. Dar nu ar trebui sa fii deloc geloasa!

Iulie

Generozitatea si altruismul sunt semnele distinctive ale unui tip nascut in aceasta luna. Barbatul din iulie este gata sa impartaseasca tot ce are cu cel pe care il iubeste. Dar, in schimb, va cere in permanenta loialitate si onestitate impecabile in toate.

August

Increzator, rezonabil, dar putin iritabil – asa este descris caracterul unui tip nascut in aceasta luna. Acesti barbati stiu sa-si asume responsabilitatea si adesea obtin un mare succes in viata.

Septembrie

Acesti individualisti au o inteligenta ridicata si propriul lor simt al stilului. Un barbat nascut in septembrie nu este predispus la conflicte si este intotdeauna gata sa-si ceara scuze daca greseste.

Octombrie

Acesti barbati se disting prin principiile lor, dar chiar nu le place sa fie condusi intr-un cadru rigid. In dragoste, un barbat din octombrie prefera sa fie fidel celui ales, pentru ca nu-i plac schimbarile in relatii.

Noiembrie

Barbatii nascuti in acesta luna pot gasi un limbaj comun cu oricine. Luati in considerare faptul ca periodic un barbat din noiembrie are nevoie de intimitate. In caz contrar, poate deveni foarte iritabil si sarcastic!

Decembrie

Daca partenerul tau s-a nascut in aceasta luna, este putin probabil sa-l vezi des acasa. Si totul pentru ca este foarte muncitor! Barbatii din decembrie sunt adesea profesionisti in domeniul lor si fac o cariera excelenta.

Dupa ce ati studiat cu atentie toate caracteristicile barbatilor nascuti in diferite luni ale anului, puteti decide in mod independent cu cine sa va casatoriti!