Ce s-a întâmplat cu Fernando Colunga? Actorul a dispărut de 2 ani din peisajul monden

Fernando Colunga a făcut furori cu rolurile sale din telenovele și fără îndpială ni-l amintim din telenovela “Sărmana Maria”, acolo unde a jucat alături de Thalia, din “Uzurpatoarea”,

alături de Gabriela Spanic, din telenovela “Esmeralda”, unde a jucat alături de Leticia Calderon, dar și din “Amor Real”, alături de Adela Noriega, actrița despre care se zvonise că ar avea cancer.

S-au împlinit 15 ani de când telenovela „Amor Real” cucerea inimile telespectatorilor, iar Fernando Colunga nu este de găsit, relatează site-ul Tv y Novelas.

Se pare că după ultimul său rol, cel din telenovela „Pasiune și putere”, unde a fost personajul principal negativ, Fernando Colunga s-a retras complet din viața socială și nu a mai fost văzut la niciun eveniment monden.

Fernando Colunga și Susana Gonzales în telenovela „Pasiune și putere”

Ce s-a întâmplat cu actorul și de ce refuză aparițiile publice? Ei bine, încă nu s-a aflat răspunsul pentru că Fernando Colunga nu a elucidat, încă, misterul dispariței sale, inclusiv din zona de social media.

Punctam ca ultima oară când a apărut o fotografie cu Fernando Colunga a fost anul trecut, când colegul și prietenul său, actorul Miguel Varoni, a publicat o fotografie cu acesta, zâmbitor și ascuns după ochelari de soare.

Fernando Colunga are 52 de ani și se află într-o relație cu Blanca Soto, de asemenea, o celebră și îndrăgită actriță de telenovele. Cu toate că este activă pe rețelele de socializare, Blanca nu a postat nicio fotografie recentă cu iubitul său.

Fernando Colunga nu are copii și nici nu a fost însurat vreodată.