Ce s-a intamplat cu buchetul de mireasa al lui Meghan Markle! Sotia Printului Harry a respectat traditia si i-a facut pe plac Reginei Elisabeta

Fosta actrita americana si printul mostenitor al Marii Britanii s-au casatorit, sambata (19 mai), la capela St. George de pe domeniul Windsor. Evenimentul grandios a fost urmarit de milioane de oameni din intreaga lume.

Ce s-a intamplat cu buchetul de mireasa al lui Meghan Markle! Sotia Printului Harry nu a aruncat buchetul de mireasa tinereloe necasatorite, asa cum se obisnuieste la mai multe toate nuntile.

Buchetul lui Meghan Markle a continut flori de ‘Nu-ma-uita’, preferatele printesei Diana, lacramioare, iasomie si flori de mirt, culese de printul Harry chiar din gradina Palatului Windsor.

Florile care au alcatuit buchetul ducesei de Sussex au fost depuse la Mormantul Soldatului Necunoscut din Westminster Abbey.

Se pare ca Regina Maria a initiat aceasta traditie. In 1923, mama actualei suverane britanice si-a depus acolo buchetul de mireasa, in memoria fratului ei ucis in Primul Razboi Mondial.

Ziua de sambata (19 mai) va ramane cu siguranta in istoria Marii Britanii. Printul Harry, nepotul Reginei Elisabeta, s-a casatorit cu Meghan Markle, o fosta actrita americana.

Atat de emotionant a fost acesta, incat atunci cand a vazut-o pentru prima data pe Meghan in rochie de mireasa, si-a gasit cu greu cuvintele pentru a-i face un compliment emotionant.

Printul Harry, mai emotionant decat sotia lui, Meghan Markle! De asemenea, el a fost extrem de impacientat si inainte de sosirea miresei. Harry a fost surprins in capela St. George, in timp ce il intreba pe fratele sau mai mare, Printul William, daca Meghan Markle a ajuns.

Expresia de uimire a printului Harry cand si-a vazut viitoarea sotie pasind in capela este de nepretuit. Vizibil emotionant, printul i-a soptit incet: ‘‘Arati incredibil. Sunt atat de norocos.”