Ce note a luat fetița Corinei Dănilă la Evaluarea Națională

Rianna, fiica Corinei Dănilă, a susținut anul acesta examenul de Evaluare Națională, iar mama ei are toate motivele să fie mândră de ea.

Rianna, în vârstă de 14 ani, a luat nota 9,85 la matematică, în condițiile în care mulți copii s-au plâns de dificultatea subiectelor la această materie. La proba de limba română fetița Corinei Dănilă a luat nota 9,10, astfel că media ei la acest examen a fost 9,47.

Rianna este fiica Corinei Dănilă și a lui Noris Măgean. Cei doi au divorțat în 2009, acum fiind uniți de micuța Rianna. Elevă foarte bună, fetița a studiat la Grigore Moisil, iar acum are toate șansele să intre la unul din cele mai bune licee din București.

Zi cu emoții si pentru actorul și omul de televiziune Pavel Bartoș (43 ani). Fiica lui cea mare, Eva, a aflat azi rezultatele de la Evaluarea Națională 2018!

Ce note a luat fiica lui Pavel Bartoș la Evaluarea Națională 2018

Conform Libertatea.ro, Eva Bartoș a susținut examenele de la Evaluarea Națională la Școala Gimnazială Iancului, adolescenta obținând rezultate bune. La limba și literatura română, Eva Bartoș a luat nota 9.20, iar la matematică a luat nota 7,80. Astfel, media ei este 8,50.

Până la această oră, actorul nu a menționat nimic despre acest subiect pe rețelele de socializare, dar toată lumea așteaptă ca Pavel să își felicite în mod public fiica cea mare.

Pavel Bartoș este căsătorit cu Anca Bartoș și au împreună trei fiice – Eva (14 ani), Rita (11 ani) și Sofia (aproape 5 ani).