Ce înseamnă pentru tine iubirea, în funcție de zodia ta

Pentru unii dintre noi, iubirea înseamnă emoții și pasiune. Pentru alții – îmbrățișări în pat, în timpul vizionării unui film. Iar pentru tine, ce înseamnă iubirea, în funcție de zodia ta?

Berbec – pentru tine iubirea înseamnă să faci ceva special pentru partenerul tău. Îți place concurența și să fii lider, însă asta nu joacă rolul principal în modul în care îți identifici iubirea.Vrei ca partenerul tău să-și exprime iubirea și nu doar să-ți spună despre sentimentele sale. La fel cum o faci tu!!!

Taur – egalezi iubirea cu confortul. Dacă te simți bine alături de o persoană, iubești până în vârful degetelor. Totodată, detești îndoielile, mai ales atunci când este vorba de relații. Siguranța într-o relație – asta înseamnă pentru tine iubirea.

Gemeni – identifici iubirea prin discuții profunde și cuvinte blânde. Comunicarea contează foarte mult pentru tine într-o relație. Ești veselă, însă în același timp gândești analitic. Din acest motiv vorbești într-una. Astfel, dacă tu și partenerul tău ați găsit un subiect de discuție, să știi că asta înseamnă iubire.

Rac – pentru tine iubire este atunci când alături de iubit te relaxezi la fel de bine, ca și atunci când ești singură. Ești foarte emoțională, din această cauză ai nevoie de cineva care să te liniștească. Dacă alături de bărbatul tău te simți de parcă ai fi pe malul mării, asta este iubire pură.

Leu – asociezi iubirea cu confortul. Îți place să te alinți cu cele mai scumpe cadouri și alte gesturi romantice. Ești o persoană puternică care are încredere în sine. Consideri că iubirea trebuie să fie asemeni unei povești, iar tu să fii tratată ca o prințesă.

Fecioară – identifici iubirea în lucruri mici. Îți place să analizezi detaliile și anume prin ele îți exprimi iubirea. Acasă, noaptea, filmul preferat este cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru tine. Să vă împărtășiți sentimentele unul altuia și să fiți cei mai buni prieteni – asta este sensul iubirii pentru tine.

Balanță – pentru tine iubirea și pacea – sunt de nedespărțit. Trebuie să simți armonia între tine și partenerul tău. Discuții noaptea târziu, analize a tot ce este pe lume, planuri de viitor – toate astea îți arată cât de mult iubești și ești iubită.

Scorpion – nimeni nu accentuează iubirea așa cum o faci tu. Îți place să ai tot ce este mai bun în viață, iar iubirea nu este o excepție. Distracția și veselia alături de partener – e un factor care joacă un rol important când e vorba de iubire. Ai nevoie de o iubire de lungă durată și de cel în care să ai încredere nelimitată.

Săgetător – pentru tine iubirea întrece orice așteptare. Ai o viziune neordinară față de iubire: îți place libertatea ta și urăști presiunea și limitarea. Partenerul trebuie să fie prietenul tău cel mai bun.

Capricorn – iubirea pentru tine e o tradiție. Ești o persoană foarte serioasă și puternică. Construiești o relație bazată pe tradiții pe care le creezi chiar tu: seri petrecute alături de prieteni, filme în fiecare miercuri, în fiecare vară vacanță la mare – asta este ceea ce determină iubirea și familia pentru tine.

Vărsător – identifici iubirea ca o cheie care deschide ușile în acele colțuri ale inimii unde nimeni nu are acces. Îți place să filosofezi și să te îndoiești de tot ce există pe această lume, iar iubirea adevărată te face să crești și să înveți alături de partenerul tău. Pentru tine iubirea este o taină pe care toate vrei să o descoperi toată viața.

Pești – identificarea iubirii este asociată cu un roman emoțional. Ești sentimentală, sensibilă și creativă și vezi iubirea ca o formă de artă, fie asta muzică, pictură sau poezie. Te bazezi pe intuiție mai mult decât alte persoane și asta se vede în felul în care iubești.