Ce inseamna dragostea pentru fiecare zodie

Timp de mai multe milenii, omenirea a incercat sa defineasca dragostea. Pentru unii, dragostea este momentul in care inima ta se opreste la vederea unei persoane pentru care ai sentimente, pentru ca iubirea altora inseamna reuniunea sufletului cu fortele sortii.

Dar un lucru stim cu siguranta: dragostea exista pe pamantul nostru de la inceputul timpului si pentru fiecare dintre noi inseamna ceva special.

Merita sa ne amintim ca dragostea este diferita pentru semnele zodiacului. Citeste acest articol pentru a afla exact ce inseamna dragostea pentru reprezentantii semnelor zodiacului.

Berbec

Toate actiunile tale pentru a-ti face partenerul fericit determina dragostea ta. Esti un lider innascut care iubeste rivalitatea si actioneaza intotdeauna repede. Acest lucru nu iti poate afecta perceptia despre iubire. Nu rata ocazia de a-i arata partenerului cat de mult il iubesti.

Exprima-ti dragostea in fapta, nu in cuvant, si asteapta la fel in schimb. Pur si simplu, ai nevoie de reciprocitate, nu de un joc cu un singur scop.

Taur

Daca esti confortabil cu o persoana, atunci aceasta este dragoste. Un sentiment de confort si dragoste pentru tine sunt sinonime, astfel incat sa nu neglijezi niciodata timpul petrecut singur cu partenerul tau. Uneori te simti neprotejat, deci sa ai un loc sigur cu cel iubit este foarte important pentru tine.

Gemeni

Acorda o importanta deosebita convorbirilor intime si romantice. Comunicarea cu partenerul tau este o parte integranta a relatiei. Chiar daca pari aiurit, de fapt esti destul de practic si incerci sa analizezi tot ce ti se intampla. Esti foarte vorbaret, si in relatia ta cu iubitul tau, nu va fi aproape niciodata tacere. Voi aveti intotdeauna ceva de vorbit si aceasta este tocmai dovada iubirii adevarate pentru voi.

Rac
Ca persoana pasionala si emotionala, iti place sa petreci timp singur cu partenerul tau, deoarece numai intr-un astfel de mediu poti sa te relaxezi cu adevarat si sa nu te deranjezi. Viata s-a transformat intr-un vartej de evenimente, si gasirea iubirii pentru tine inseamna sa gasesti pe cineva care te ajuta sa gasesti pacea.

Ai nevoie de o persoana care te va ajuta sa gasesti stabilitate, chiar si in situatiile in care emotiile tale preiau controlul. In intelegerea ta, aceasta este dragostea adevarata si vei petrece mai mult timp cu iubitul tau decat intr-o vacanta pe plaja.

Leu

Esti putin rasfatat, asa ca dragostea pentru tine se manifesta intr-un mod costisitor de viata. Desi esti increzator, tot iti place cand esti rasfatat cu daruri si te duci in locuri scumpe. Te bucuri cand esti ingrijit.

Te astepti ca dragostea sa fie un film in care rolul principal va fi, desigur, alocat pentru tine. La randul tau, esti gata sa iti rasfeti partenerul.

Fecioara

In viata si dragoste, acorzi o mare importanta gesturilor umile. Vei observa intotdeauna chiar si cele mai mici detalii si iti place sa inconjurezi partenerul tau cu dragoste.

Te poti bucura chiar si de cele mai obisnuite lucruri, cum ar fi vizionarea emisiunilor de televiziune pe canapeaua langa sufletul tau pereche. Loialitatea este importanta pentru tine si daca ai incredere in partenerul tau si te poti baza pe el, atunci nu-ti pasa ce faceti impreuna.

Balanta

Iubirea fara pace nu exista pentru tine. Este important sa gasesti o persoana cu care sufletul tau va fi conectat si care iti va oferi un sentiment de pace.

Alaturi de el te vei simti ca acasa, indiferent unde te afli. Privind la stelele de pe cerul de noapte si vorbind pe diverse subiecte, esti mai aproape ca oricand de partener.

Scorpion

Doar gandul iubirii te emotioneaza. Sincer crezi ca dragostea iti va oferi cele mai pretioase amintiri din aceasta viata. Iti place sa te bucuri de dragoste cu partenerul tau.

Esti serios in legatura cu relatiile si nu-ti tradezi niciodata partenerul. Ai de gand sa petreci impreuna cu aceasta persoana timp de multi ani. Radeti impreuna, discutati pe subiecte interesante si sunteti responsabili unul pentru celalalt.

Sagetator

Avand in vedere independenta ta, nimic nu te face atat de dezgustat ca perspectiva de a fi incuiat intr-o cusca. In ciuda acestui lucru, esti inca serios cand vine vorba de dragoste.

Iti poti imagina ca dragostea va depasi toate asteptarile tale. Partenerul tau ar trebui sa fie si cel mai bun prieten al tau. Ai nevoie de glume pe care numai voi le puteti intelege, precum si planuri comune si eventuale aventuri.

Capricorn

Dragostea inseamna ceva traditional pentru tine. Nu iti plac situatiile in care te afli intr-o pozitie vulnerabila. Privesti viata cu mare responsabilitate si preferi sa cantaresti cu atentie totul inainte de a te indragosti. Iti place sa creezi noi traditii cu partenerul tau.

Asemenea ritualuri de rutina, cum ar fi cina impreuna in fiecare vineri, sarbatori anuale in munti, comenzi pentru mancare in zilele de joi etc., sunt de o importanta deosebita pentru tine. Toate acestea te fac sa simti ca tu si partenerul tau deveniti o singura familie.

Varsator

Pentru tine, intelegerea reciproca este elementul cheie al iubirii. Partenerul tau trebuie sa inteleaga chiar si acele aspecte ale personalitatii tale care raman un mister pentru toata lumea din jurul tau. Esti ghidat de gandirea critica si de o sete de cunoastere si doresti sa gasesti o persoana cu care vei invata ceva nou in fiecare zi. Dragostea pentru tine este un puzzle si vrei sa-ti petreci restul vietii rezolvandu-l.

Pesti

Cartea ta despre adolescenti ti-a influentat ideea de iubire. Cu inalta sensibilitate si blandete, viziunea ta de dragoste se bazeaza pe arta si creativitate. Ai o intuitie foarte dezvoltata si acest lucru este evident din felul in care iti exprimi sentimentele.

Dragostea iti permite sa traiesti in armonie si te face sa te simti ca si cum ai fi exact unde ar trebui sa fii.