Ce este sortit să fie al tău, va fi oricum si oricand

Relatiile se vor schimba pentru a face loc oamenilor potriviti in viata noastra. Dragostea va disparea pentru ca acea persoana nu era menita sa fie cu noi pentru totdeauna. Locurile de munca se vor modifica pentru a crea noi oportunitati. Planurile se vor schimba pentru a nu ramane blocati intr-un singur loc.

Sunt o luptatoare. Ma lupt cu timpul. Ma lupt cu planurile Universului pentru mine. Ma lupt cu obstacole. Ma lupt cu lucruri care parca nu se misca asa cum mi-as dori eu. Ma lupt cu tot ce nu este bine. Pentru ca ma sperie cand totul nu este perfect. Imi este teama cand nu detin fraiele vietii mele, scrie kudika.ro.

Dragoste sau Iubire? Sau amandoua?

Dar cat de des luptam impotriva unei batalii pierdute? Cat de des luptam sa tinem de o relatie care nu mai functioneaza? De cate ori incercam sa ne grabim, sa tragem de timp si sa lipim bucatile inimilor noastre frante din nou si din nou?

Insa in toate aceste lupte ale mele, am invat ceva si vreau sa impartasesc cu voi: ce este sortit sa fie al tau va fi oricum. Cine iti este menit, va gasi calea catre inima ta… fie ca vrei, fie ca nu.

Adevarul este ca viata nu merge intotdeauna conform planului nostru. Vom avea momente in care totul este aparent perfect si apoi se va dezintegra complet. Vom fi cu o persoana cu care credem ca vom fi pentru totdeauna si apoi ne vom uita neputincios cum relatia se prabuseste. Vom continua pe drumul profesional pe care vrem sa mergem si apoi vom descoperi ca nu are sens. Vom urca si vom cadea. Si, in timp, ne vom ridica din nou.

Trebuie sa stim ca in toate acele momente nu putem avea raspunsurile la toate intrebarile din capul nostru. Nu putem intelege ce se intampla, unde ar trebui sa mergem, ce ar trebui sa facem. Nu putem cunoaste ce este bine si ce este rau sau ce este al nostru de pastrat.

Trebuie doar sa avem incredere – in Univers, in Dumnezeu, in destin, in noi insine. Trebuie sa continuam. Trebuie sa stim ca ceea ce este sortit sa fie al nostru, va fi oricum… va gasi calea catre noi. Chiar daca acest lucru nu se intampla acum sau cand ne dorim… nu trebuie sa disperam si nici sa ne pierdem rabdarea.

Articolul continuă după reclame

Ceea ce trebuie sa fie al nostru… va fi. Relatiile se vor schimba pentru a face loc oamenilor potriviti in viata noastra. Dragostea va disparea pentru ca acea persoana nu era menita sa fie cu noi pentru totdeauna. Locurile de munca se vor modifica pentru a crea noi oportunitati. Planurile se vor schimba pentru a nu ramane blocati intr-un singur loc.

Cand se intampla aceste lucruri este posibil sa fim plini de teama. Am putea simti ca totul se destrama in jurul nostru.

S-ar putea sa plangem, sa tipam, sa ridicam mainile catre cer cu manie, sa ne indoim de noi, sa fim suparati pe ce se intampla in jurul nostru – dar adevarul este ca uneori totul se prabuseste pentru ca ceva mult mai bun sa vina catre noi. Uneori nu ni se raspunde la rugaciuni pentru ca ceva mai frumos este pe drum catre noi.

Nu trebuie sa ne stresam. Nu trebuie sa ne speriem. Nu trebuie sa ne petrecem zilele suferind.

Nu trebuie sa pierdem timpul analizand de ce lucrurile si oamenii au plecat din viata noastra. In schimb trebuie sa urmam ceea ce este corect si sa avem incredere ca, daca este corect, se va intampla. Trebuie sa intelegem ca Universul are un plan minunat pentru noi si chiar daca suntem de parere ca nu ne asculta, el este aici. Intotdeauna va fi.

Trebuie sa stim ca nu vom avea intotdeauna raspunsurile, dar asta nu inseamna ca suntem singuri. Trebuie sa intelegem ca viata nu are sens sau nu merge dupa planurile noastre pentru ca nu suntem pe drumul pe care trebuie.

Ce ne este menit, va fi in viata noastra – oamenii, oportunitatile, slujbele, pasiunile, speranta – totul ne va gasi la momentul potrivit, cand trebuie sa vina, cand Universul stie ca suntem pregatiti sa acceptam ce urmeaza sa ni se intample.

Nu trebuie sa luptam. Nu trebuie sa ne grabim. Nu trebuie sa traim intr-o continua anxietate. Pur si simplu trebuie sa mergem mai departe, sa renuntam la ce nu ne mai face fericiti si sa avem incredere. Si sa permitem acestor lucruri si oameni sa ne gaseasca.