Ce au castigat semifinalistii Exatlon dupa incheierea show-ului! Vladimir Draghia: “Toti am castigat”

Vladimir Draghia a marturisit care e cel mai mare castig al sau dupa Exatlon!

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, a dat dovada de o minte agera si a marturisit cum castiga de pe urma show-ului Exatlon, chiar daca a ales sa doneze cei 100.000 de euro.

Inainte de plecarea in Republica Dominicana, acolo unde s-a filmat show-ul Exatlon, Vladimir Draghia castiga bani buni din colaborarile pe Internet cu diferite companii, carora le promova produsele sau serviciile.

“O data la doua-trei saptamani, o luna, am cate o campanie si se fac bani de acolo. Poti sa traiesti chiar decent din asta”, a marturisit Vladimir.

Daca inainte de Exatlon Vladimir avea 50.000 de urmaritori pe reteaua Instagram, la intoarcerea in tara a gasit contul cu peste 250.000 de urmaritori.

Vladimir e sigur ca si ceilalti semifinalisti de la Exatlon pot transforma faima de la Exatlon in bani, chiar daca nu au castigat marele premiu, deoarece fiecare dintre ei au zeci de mii de fani pe retelele de socializare.

“Nu aveam cum sa pastrez si banii aia”, a spus Vladimir despre premiu. El a recunoscut ca tarifele sale vor creste acum. “E clar ca ma pot descurca, contractele vor fi ceva mai mari”, i-a marturisit el lui Petrisor Obae, intr-un interviu acordat pentru paginademedia.ro.

Vladimir Drăghia e decis să schimbe relația cu mama sa: «Ajungi la vorba bătrânilor»

Cinci luni departe de casă l-au făcut pe Vladimir Drăghia să se schimbe. Nu doar la nivel fizic, ci, mai ales, pe interior. S-a autoanalizat și a decis să facă niște schimbări în viața sa.

Printre aceste modificări se numără și felul în care vrea să gestioneze relația cu mama sa. Deși iubita Alice și fiica Zora au trecut pe primul plan de când au apărut în viața lui, Vladimir nu poate nega importanța celei care i-a dat viață. După întoarcerea din Republica Dominicană, câștigătorul Exatlon s-a dedicat mai mult noii lui familii.

“Trebuie să existe niște priorități, iar de la apariția Zorei și a lui Alice în viața mea, ele sunt prioritățile mele. Dar, oricum, îți dai seama că nu pot să fac un clasament în care să o pun pe mama.

Mama e mama. Dar da, mi-am propus ca mama sa fie mai aproape de familia mea. Mi-am propus asta și o să o fac pentru mine, pentru ca așa mi se pare normal.

Știi, până la urmă ajungi tot la vorba bătrânilor că atunci când părinții ajung la vârsta a treia, copiii trebuie să aibă grijă de ei.

Iar eu, dacă am avut norocul să nu trebuiască să am grijă de mama până acum, pot considera că grija înseamnă și atenție, ceea ce voi face de acum înainte”, a declarat Vladimir Drăghia.