Ce animal este semnul tau zodiacal

Astrologia este o practica foarte veche si destul de complicata. Poate ca nu stiai asta, dar fiecare semn al zodiacului are un animal spiritual, si nu doar unul.

Conform multor experti, animalele spirituale reflecta spiritul nostru si ne ajuta sa intelegem viata la un nivel mai profund. Gaseste animalul tau spiritual in aceasta lista si vei invata ceva complet nou despre tine.

1. Berbec: soim si tigru

Nu este surprinzator faptul ca spiritul tau este asociat cu un animal regal si puternic ca un tigru, deoarece esti o persoana increzatoare si orientata spre scop. Esti o forta de luat in considerare.

Daca cineva incearca sa te provoace, vei scapa de el cu usurinta.

Soimii sunt conducatori naturali, muncesc in grup, dar pot fi singuri, fiind spontani si uneori impulsivi. Ei pot fi considerati, de asemenea, creaturi arogante sau egoiste.

Dar aceasta este doar pentru ca ei demonstreaza incredere in fiecare aspect al vietii lor. Oamenii cu acest animal spiritual nu se tem niciodata sa ia initiativa.

2. Taur: castor si lup

Esti putin incapatanat, ca un taur, si acesta este semnul zodiacal, dar natura ta de lup preia controlul. Iti place sa fii un lup singur si sa-ti rezolvi singur problemele.

Dar asta nu inseamna ca nu apreciezi ceilalti membri ai haitei tale. Ei sunt importanti pentru tine, dar le permiti acestora sa mearga in propriul ritm in timp ce sunt sub protectia ta.

Pe de alta parte, diligenta care este prezenta in tine este calitatea unui castor. Ii place sa munceasca din greu, cu ochii catre viitor. Ai tendinta sa planifici cu atentie fiecare pas si sa nu faci miscari inutile. Dar, pe de alta parte, esti generos si amabil.

3. Gemeni: pantera neagra si cerb

Gemenii au doua fete si arata multe tipuri de personalitati, dar, ca si cerbii, sunt destul de energici si iubesc petrecerea. Prin urmare, gemenii rad cu usurinta si sunt destul de spirituali, facand si pe altii sa rada. Iti place sa comunici, dar spiritul unui cerb nu iti permite sa cedezi vanitatii.

Fara a fi surprinzator, gemenii sunt, de asemenea, asociati cu alte animale frumoase, gratioase si elegante, cum ar fi pantera neagra. Simbolizeaza curajul inerent in gemeni si capacitatea de a fi la locul potrivit la momentul potrivit.

4. Rac: caine si ciocanitoare

Racul este profund asociat cu ciocanitoarea. Este un parinte minunat, un ascultator grijuliu, receptiv, isi sprijina familia. Este, de asemenea, foarte creativ.

Oamenii acestui semn sunt deseori linistiti si modesti. In cel mai rau caz, o ciocanitoare poate deveni furioasa, geloasa sau razbunatoare. Dar acesta este un caz foarte rar pentru acest animal.

Racul este, de asemenea, asociat cu un alt animal – cainele. Compasiunea, sensibilitatea si loialitatea fata de familie, aceasta este versiunea umana a acestui animal.

Este posibil ca el sa nu poata spune intotdeauna lucrurile potrivite la momentul potrivit, dar numai prezenta sa poate aduce pace in cele mai dificile situatii.

5. Leu: somon si paun

Leii sunt incredibil de increzatori in sine si de aceea le place sa se laude. La fel ca paunul, sunt minunati si o arata ori de cate ori pot. Si, desi sunt putin aroganti, chiar si atunci frumusetea lor lumineaza.

In mod similar, un leu arata, de asemenea, ca un somon. Somonul inoata impotriva curentului si este cam egoist. Cand vine vorba de emotii, el poate fi instabil din punct de vedere emotional, iar combinat cu mandria, poate fi o problema.

6. Fecioara: urs si vultur

Fecioara evidentiaza perfectionismul, astfel incat ea poate observa cele mai mici detalii din lumea din jurul sau. Aceasta atentie la detalii ii permite sa ia decizii inteligente.

Este atenta, independenta si usor perfectionista, precum cel de-al doilea animal cu care este asociata – ursul. Ca el, este metodica, harnica si incredibil de inteligenta.

7. Balanta: panda si corb

Balanta este foarte asemanatoare cu animalul asociat cu ea – corbul, care este cunoscut ca o creatura iubitoare de pace. Corbul este incredibil de inteligent si, in plus, frumos.

Este un diplomat excelent, rabdator si calm, dar daca este furios, el poate deveni nepoliticos si razbunator. Dar, in general, ii place sa-si daruiasca timpul si inima altora.

Al doilea animal cu care este asociata Balanta este panda. Balanta vrea sa aduca pace si fericire tuturor celor pe care ii intalneste. Este calda, buna si grijulie, si are o inima imensa.

8. Scorpion: sarpe si leu

Daca stii cel putin un Scorpion, atunci esti de acord ca el pare periculos. Este increzator, pasionat si misterios si nimeni nu stie ce are in minte. El isi va exprima opiniile, chiar daca stie ca nimeni nu va fi de acord cu el. Este independent, si de aceea animalul sau spiritual este un leu.

Un alt animal asociat cu Scorpionul este sarpele. Serpii sunt misteriosi si, de asemenea, secretosi si periculosi. In cel mai rau caz, serpii sunt cruzi, neascultatori, iar schimbarile de dispozitie pot duce pe cineva la nebunie.

9. Sagetator: pisica si bufnita

Bufnitele sunt pasionate si energice, iar acest lucru descrie perfect Sagetatorul. Acesta este un semn impulsiv, plin de emotii si foc. El pretuieste prieteniile, dar uneori poate fi nesimtitor si nesabuit.

Acest lucru se intampla cand simt ca nu prea este iubit.

Oamenii care apartin acestui semn sunt, de asemenea, curiosi ca pisicile. Ei vor noi aventuri, dar daca nu sunt atenti, pot cadea in capcana. Ei pot fi, de asemenea, destul de capriciosi. Cu toate acestea, pisicile sunt foarte inteligente si rezolva problemele bine.

10. Capricorn: cal si gasca

Capricornii sunt singuratici si nu le place comunicarea excesiva. Ei sunt harnici si ambitiosi, ca gasca, care sta singura si face totul in felul ei. Sunt pasionati, dar si prudenti.

In inima Capricornului, exista un spirit salbatic, liber, care asteapta sa se elibereze. Acesta este spiritul celui de-al doilea animal – calul. Ca si animalul lor spiritual, Capricornii sunt dornici sa treaca prin pasuni frumoase cu vantul in parul lor, bucurandu-se cu adevarat de viata.

11. Varsator: vidra si urs

Varsatorului ii place sa domine pe teritoriul sau, ca un urs, iar el nu se retrage fara lupta. Desigur, el poate fi confortabil si afectuos, dar numai daca nu ii blochezi calea.

Cel de-al doilea animal spiritual este vidra. Ca Varsatorul, vidrele sunt jucause, creative si inteligente. Acesta este un animal ciudat. El vrea sa faca totul in felul sau si nu ii pasa ce gandeste cineva. Dar acest lucru nu il face neplacut sau nepopular.

12. Pesti: vulpe si lup

Pestii sunt adesea cunoscuti ca visatorii zodiacului. Acest lucru se aplica si lupului, care este iubitor si profund emotional. In cel mai rau caz, el poate deveni obsedat si chiar razbunator.

Dar cand este in mediul potrivit, el este incredibil de grijuliu, bland si foarte afectuos. Scopul lui final in viata nu este doar sa gaseasca dragostea adevarata, ci sa o pastreze pe tot parcursul vietii.

Al doilea animal spiritual este vulpea. Pestii sunt frumosi, gratiosi si fermecatori si foarte asemanatori cu vulpea. Cu toate acestea, acesti oameni destepti si inteligenti isi pot arata dintii daca sunt incoltiti.

Cum iti place animalul tau spiritual?