Ce aduce prima zi din ”faurica” pentru fiecare zodie. Horoscop 1 februarie 2019

E o zi cu multe posibilitati. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri:

Horoscop Berbec.

Încearcă să nu ai nici un fel de reacţie la veştile care vin astăzi către tine sau la acţiunile altora faţă de tine, pentru că s-ar putea să nu fie reacţia cea mai potrivită.

Vei vedea că lipsa unei reacţii e cel mai bun lucru în situaţia de faţă, ca să nu te chinuieşti mai apoi să repari un eventual răspuns neadecvat. Nu râde, dar nici nu plânge, nu porni nimic dar nici nu încheia nimic, stai pe loc, fără nici un fel de decizie.

Horoscop Taur.

Nu te aştepta să sară prea multă lume în ajutorul tău, nici măcar dacă le ceri asta foarte clar.

În astfel de momente poţi descoperi câţi prieteni adevăraţi ai iar azi ai putea avea surpriza să descoperi că… e cam gol în preajma ta.

E o lecţie bună de viaţă pentru tine, tu care îţi dai şi cămaşa de pe tine uneori pentru cei care au nevoie de sprijin, şi când ai avea şi tu nevoie, cine e alături de tine?

Priveşte lucrurile aşa, în avantajul tău, şi nu te gândi doar că prietenii dau bir cu fugiţii.

Horoscop Gemeni.

Ai o ocazie unică de a te afirma, de a ieşi în faţă şi a-i demonstra atu-urile cu care eşti înzestrat. Este şansa ta, nu o rata din cauza unor slăbiciuni de moment.

Ţi se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu ştie, pentru că azi se remarcă numai oamenii care îşi cunosc cu adevărat propria valoare şi unicitate.

Ai un as puternic în mânecă de care trebuie să te foloseşti cu maximă încredere, pentru că o eventuală competiţie te poate propulsa chiar pe tine în frunte. Fă un pas în faţă şi arată la ce eşti tu cel mai bun!

Horoscop Rac.

Nu poţi bate din palme ca să se întâmple o minune şi visul tău cel mai mare să devină deja realitate, ca atare educă-ţi răbdarea până ajungi acolo unde vrei.

Eşti pe drumul cel bun, asta contează, chiar dacă evoluţia e mai lentă decât ai dori tu. Se ştie că eşti o fire grăbită şi impulsivă care nu prea are răbdare să înainteze încetişor, dar de data aceasta nu ai încotro.

Ia-o încet, conform evoluţiei normale!

Horoscop Leu.

Ferchezuieşte-te, aranjează-te şi ieşi în lume, în medii cât mai populate şi cât mai diverse, pentru că există şansa de a fi remarcat de cineva special!

Horoscop Fecioara.

Ai încredere deplină în drumul tău, spune-ţi cu tărie că duce numai spre acel succes la care visezi şi ai să vezi că aşa va fi.

Nu renunţa nicio clipă la această încredere, pentru că ea e resursa principală care te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti. Nu contează ce spun alţii, nu contează că mulţi te vor privi cu suspiciune, pentru că tu crezi în visul tău oricât de ciudat ar suna.

Articolul continuă după reclame

Horoscop Balanta.

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru că te simţi, pur şi simplu, răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alintă şi te învăluie în cuvinte calde, ci chiar reuşeşti să intri în graţiile tuturor, datorită talentelor pe care le pui în joc: amabilitate, un zâmbet plăcut pe chip, o vorbă bună.

Horoscop Scorpion.

O activitate în strânsă legătură cu copiii ţi se pregăteşte de minune, pentru că îi inspiri pe cei mici şi îi ajuţi să se manifeste liberi. Ei văd în tine acel suflet inocent şi pur pe care îl ai şi rezonează perfect cu tine.

Ai putea fi un dascăl ideal, pentru că înţelegi cel mai uşor sufletul de copil. În fond şi tu ai un suflet nevinovat de copil în adâncul tău…

Horoscop Sagetator.

Schimbarea de direcţie pe care o decizi azi vine aşa, din senin, fără să-ţi dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar îl accepţi cu încredere.

E un eveniment cu conotaţii karmice, de parcă sensul în care porneşti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieţi anterioare în care ai mai făcut acelaşi lucru.

Vezi altceva interesant la orizont şi îţi dai seama că nu vei ajunge acolo dacă mergi pe acelaşi drum ca înainte. Norocul tău e că, având legătură cu alte existenţe, ţi se pare totul foarte familiar, de parcă ai mai trecut pe aici.

E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede şi uşor.

Horoscop Capricorn.

Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea.

Toţi ştiu că ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, şi dacă urmează sfaturile tale au numai de câştigat, ca atare spune şi altora care e părerea ta ca să înveţe de la tine!

Horoscop Varsator.

Pentru că situaţia materială se ameliorează, şi starea ta devine mult mai bună! Devii mai sigur pe tine, mai optimist, mai dinamic, pentru că banii au, iată, şi efecte la nivel psihic (atunci când îi ai).

Ba chiar se întrevăd şi vremuri mai bune la orizont de parcă ţi se face o promisiune de câştig sau profit pentru perioada următoare şi asta te motivează la maxim!

Horoscop Pesti.

Viitorul sună bine atunci când ai alături de tine oameni optimişti care te stimulează în mod constructiv spre împlinirea unui vis.

E o plăcere să descoperi că nu eşti singur, că nu te lasă cei dragi să te lupţi pe cont propriu cu greutăţile vieţii, ci ai oricând la cine apela la nevoie.

Ajunge doar să ceri cuiva un sfat, că deja s-a creat alături de tine un grup de suport entuziast şi dinamic ce te va ajuta să depăşeşti cu brio orice hop.