Ce a declarat tatal lui Meghan Markle dupa nunta regala

Nunta regală britanică a fost subiectul anului și așa va fi mult timp de-acum. Prințul Harry și Meghan Markle au devenit soți și Duci de Sussex, titlu nobiliar oferit în dar de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Cum a fost și anunțat, mireasa a venit însoțită doar de mama ei, fiind, de altfel, unica sa rudă. Tatăl lui Meghan Markle a văzut totul la televizor, iar primele declarații sunt lămuritoare acum.

Thomas Markle nu a venit la nuntă din cauza unor probleme cardiace care s-au actuizat, acesta susținând că ar fi suferit un atac de cord săptămâna trecută. Însă a văzut totul la televizor, iar cuvintele sale sunt lămuritoare în ce privește relația specială pe care susține că o are cu fiica sa.

Privind imaginile de la nunta regală, Thomas Markle i-ar fi rugat pe ceilalți membri ai familiei sale, respectiv copiii săi dintr-o altă căsătorie – Thomas Jr și Samantha Markle – , să nu se mai bage în viața surorii lor. Să tacă și să nu mai facă declarații despre ea.

Tatăl lui Meghan Markle regretă tot

Potrivit presei străine, acesta a declarat: ”Mă rog ca Harry și Meghan să aibă pate de o lună de miere relexantă și ca toate rudele mele să-și țină gura.

Când îți vezi copila la altar, îți vin în minte tot felul de imagini, de la momentul în care s-a născut sau am ținut-o prima dată în brațe. Acum fiica mea e Ducesă! Mereu voi regreta că nu am putut să fiu la nuntă și să o țin de mână”, a declarat tatăl Ducesei de Sussex.

Familia din care provine actuala Ducesa de Sussex a fost încă de la început un subiect de nemulțumire pentru britanicii tradiționaliști.

Meghan Markle a crescut cu mama sa, Doria Ragland. Mai are doi frați vitregi din prima căsătorie a tatălui ei, pe Samantha Markle și Thomas Jr Markle.

Ambii au acuzat-o de fățărnicie și de lipsa de sinceritate față de familia regală britanică și au încercat să-i păteze imaginea surorii lor (una și așa…. care insipra puțină încredere, la început…).