Cătălin Botezatu ne spune ce se poartă si ce nu se poartă vara asta

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și ne preocupăm de garderobă mai mult ca oricând. Pentru că ne dorim să fim mereu în pas cu moda, am stat de vorbă cu Cătălin Botezatu și am aflat ce se poartă vara aceasta.

Cătălin Botezatu ne sfătuiește, în primul rând, să purtăm hainele care ne avantajază și, în al doilea rând, care ne dau libertate de mișcare:

“Vara este, în general, un sezon ofertant din punctul de vedere al modei. Se poartă materialele lejere, vaporoase, se poartă mătasea și voalul și materialele imprimate.

Deși este al cincilea an când printul se poartă, în vara 2018 se poartă un print stilizat. Pe plajă sunt foarte în trend caftanele.

De asemenea, se poartă influențele orientale, imprimeurile arăbesti și asiatice. Cât despre culori, pastelurile sunt vedetele acestei veri și bineînțeles, așa cum spun de fiecare dată, nonculorile alb și negru nu trebuie să lipsească din garderobă.”

La capitolul accesorii, trendul din această vară ne surprinde: “Se poartă foarte mult accesoriile, chiar aș putea spune că se poartă un conglomerat de accesorii la femei, dar se poartă și zorzoanele.” – a spus Cătălin Botezatu pentru Unica.

Cătălin Botezatu ne-a dezvăluit totodată și care sunt piesele vestimentare nemuritoare, acelea care nu au voie să-i lipsească niciunei femei din garderobă: “Must have-urile din garderoba unei femei sunt rochia neagră, pantalonul și fusta tip creion, bluza albă și, obligatoriu, o camașă masculină.

Cămașa bărbătească scoate din anonimat orice ținută și, în plus, este sexy și oferă o notă de senzualitate purtătoarei. Femeile ar trebui să stie că bărbații sunt atrași de această combinație vestimentară.”

Pe de altă parte, am aflat de la Cătălin Botezatu ce piese vestimentare ar trebui să evităm să purtăm vara aceasta: “Nu avem voie să purtăm latex vara asta și o spun pentru că până acum s-a purtat foarte mult un anume soi din latex. Eu, personal, urăsc latexul și nu îl recomand.

De asemenea, vara trebuie să evitam hainele mulate, materialele din fibre și orice piesă care ne încorsetează.”, – a transmis celebrul designer pentru Unica.