Catalin Botezatu a recunoscut ca este indragostit lulea! Cine este misterioasa femeie care i-a furat inima: “Am sunat-o de trei ori, nu mi-a raspuns si deja ma ingrijorez”

Catalin Botezatu a fost fotografiat de cateva ori alaturi de modelul Monica Hill, iar unii au crezut ca designerul se pregateste de nunta.

Cătălin Botezatu este incredibil de îndrăgostit și vorbește despre noua femeie din viața lui cu emoție, dar și despre apariția alături de fata de la festival, scrie viva.ro.

“Nu o să mă însor niciodată, voi pleca în Maroc, apoi în Cipru, Atena şi în septembrie voi fi la Paris. Pe fata respectivă (n.r.- Monica Hill) o cunosc de foarte mulţi ani, cu ea am apărut de multe ori, dar abia acum oamenii au sesizat. Îmi bate inima pentru… “, a spus Catalin Botezatu.

“Îmi bate inima pentru cineva care e la mare distanţă. Chiar m-am îndrăgostit, pot să spun asta. Sunt bun de însurat, dar nu ştiu dacă o să fac asta. Cea mai importantă în viaţă e iubirea. Am sunat-o de trei ori, nu mi-a răspuns şi deja mă îngrijorez.

De la Bianca nu m-am mai afişat cu cineva… Nu îl cunosc pe băiatul ăsta (n.r. Tristan Tate), dacă ea e fericită… Important e să te facă să te simţi femeie. Ea a demonstrat că a ajuns departe. Îi urăm casa de piatră, dacă se va întâmpla asta”, a declarat Cătălin Botezatu.