Cat de aproape a fost Principesa Margareta sa devina sotia Printului Charles! Fiul reginei Elisabeta a ales-o pana la urma pe Lady Diana

Principesa Margareta este foarte apropiata de Printul Charles, cu care a fost la un pas de logodna!

Principesa Margareta, cea mai mare fiica a Regelui Mihai, maritata din 1996 cu Radu Duda, a fost la un pas sa se marite cu Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice!

Dezvaluirea a fost facuta de celebra revista spaniola “Hola” in 1974, atunci cand fiica Regelui Mihai avea doar 24 de ani si traia in Marea Britanie.

Margareta absolvise Universitatea din Edinburgh, colabora cu cateva institutii de invatamant superior si se afla in cercul de cunoscuti ai Printului Charles, fiul reginei Elisabeta a II-a.

“Charles şi Margareta s-au întâlnit în cadrul unor evenimente sociale recente şi au stat îndelung de vorbă”, mai dezvaluia revista spaniola. “Margareta a fost primită de mai multe ori de Regina Elisabeta la palatul Buckingham, dar şi în alte reşedinţe ale suveranei…

Charles al Angliei şi Principesa Margareta de România s-au întâlnit recent în cadrul mai multor evenimente sociale şi, după ce au stat îndelung de vorbă, au descoperit că au multe gusturi şi înclinaţii în comun.

Şi, cel mai important, potrivit unor surse apropiate Curţii engleze, este că Regina Elisabeta nu ar avea nimic de obiectat la o eventuală logodnă dintre fiul său şi fata cea mare a Regelui Mihai”, nota revista “Hola” acum 44 de ani.

Ce s-a intamplat ulterior este deja cunoscut: Charles si-a unit destinele cu regretata printesa Diana, in 1981, a divortat de ea dupa 15 ani, cei doi avand doi copii, pe William si pe Harry, nunta ultimului, cu Meghan, reprezentand recent evenimentul monden al anului. In prezent, Charles este insurat cu Camilla Parker Bowles.