Cand e bine sa te casatoresti, in functie de zodie

Este firesc ca toti sa cautam partenerul de viata incepand cu o varsta foarte tanara. Problema este ca noi, oamenii, nu vrem sa fim singuri atat de mult, de aceea un partener de viata este o necesitate pentru multi. Pentru asta exista casatoriile.

Desigur, este vorba despre dragoste si dorinta, pasiune si compasiune care sunt implicate. Cu toate acestea, nu ne vom ocupa de motivele pentru care oamenii se casatoresc; vom vorbi despre ceva complet diferit.

Foarte des, ne intrebam care este cea mai buna varsta pentru a ne casatori. Este cu siguranta diferit pentru noi toti, dar exista un lucru care poate inca sa ne indrepte spre ceva cel putin precis – semnul zodiacal. Deci, haide sa aruncam o privire la ceea ce semnul tau spune despre momentul in care te vei casatori.

1. Berbec

Esti foarte nerabdator si de fiecare data cand trebuie sa astepti un alt minut – te enervezi. Acesta este motivul pentru care te gandesti intr-o clipa si esti gata sa te casatoresti imediat dupa cateva luni dupa ce iti cunosti partenerul. Cu toate acestea, stelele iti sugereaza sa astepti putin mai mult pentru a afla daca sentimentele tale sunt autentice.

2. Taur

Esti destul de lent si mai mult sau mai putin stabil. In plus, crezi in iubirea vesnica, de aceea astepti destul timp pentru a gasi partenerul perfect. Varsta cea mai buna pentru tine de a te casatori este in jurul virstei de 30 de ani.

3. Gemeni

Iti iubesti partenerul, este adevarat, dar este adevarat ca te iubesti pe tine chiar mai mult. Dispretuiesti plictiseala si daca partenerul tau nu iubeste distractia si nu-i place sa mearga intr-o noua aventura tot timpul, caile voastre se pot desparti usor.

De aceea, de obicei, Gemenii se casatoresc de cateva ori, dar daca vrei sa ai o casatorie pentru tot restul vietii tale, ar trebui sa astepti cel putin pana ajungi la 36 de ani.

4. Rac

Casatoria este ceva sacru pentru tine, de aceea te gandesti la ea de la o varsta foarte tanara. Pe de alta parte, va este dificil sa parasesti casa parintilor si asta va face viata personala mult mai dificila. Cel mai bine este sa te casatoresti intre 23-25 de ani.

5. Leu

Daca te vor trata ca un rege, te vei gandi prea curand la partea oficiala a relatiei tale, dar e nevoie de timp pentru a gasi un partener perfect. De aceea este cel mai probabil pentru tine sa te casatoresti intre 38-41 de ani.

6. Fecioara

Cariera ta este cea mai importanta pentru tine, dar se intampla ca tu sa gasesti un partener potrivit pentru viata destul de devreme. Daca el este gata sa astepte – noroc pentru el! Cel mai bun moment pentru a te casatori este intre 21-24 sau 27-29 ani.

7. Balanta

De cele mai multe ori, Balanta tinde sa se casatoreasca la virsta de 20 de ani, iar dupa scurt timp are loc divortul. Cel mai probabil abia a treia casatorie a ta va deveni cea mai de succes si ultima.

8. Scorpion

Esti foarte emotiv, de aceea iti este usor sa te indragostesti si sa renunti apoi la dragoste. De cele mai multe ori ajungi intr-o serie de casnicii fara succes, insa, pe termen lung, este sigur ca poti face ca oricare dintre ele sa fie ultima.

9. Sagetator

Iti apreciezi libertatea mai presus de toate, de aceea, in majoritatea cazurilor, te casatoresti nu mai devreme de 35 de ani. Cu toate acestea, atunci cand decizi sa te casatoresti, vei face orice pentru a o face sa dureze si sa fie de succes.

10. Capricorn

Te casatoresti repede si devii si un parinte curand dupa. Iti pasa de ce pot spune ceilalti despre familia ta, mai mult, te simti cel mai confortabil cand familia te inconjoara.

11. Varsator

Este adevarat ca este posibil sa nu te mariti deloc, dar asta nu inseamna ca vei fi nemultumit de asta. Chiar daca decizi sa ai o nunta, vei incepe sa o planifici numai dupa ce ai implinit 40 de ani.

12. Pesti

Lumea ta interioara este extrem de bogata, dar nu toata lumea va fi capabila sa se alinieze cu visul tau constant.

Cu toate acestea, atunci cand gasesti un candidat potrivit, nu mai astepta prea mult, astrele spun ca este mai bine sa te casatoresti inainte de a implini 27 de ani. Invata sa ai incredere in curajul tau si vei fi bine!