Camelia Pătrășcanu: Se invarte roata, se schimba soarta – Horoscopul saptamanii viitoare pentru toate zodiile

Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC. Au șansa, mai ales de miercuri, să câștige bani. Toată săptămâna e de muncă. Discuții, dispute, negocieri, tot felul de dezbateri. În weekend vor avea sentimentul că unii vor să-i speculeze.

HOROSCOP TAUR. Energie, atenție, vigilență, au idei grozave, au nevoie și de un cadru administrativ pentru a le duce la bun sfârșit.

HOROSCOP GEMENI. E o săptămână cu mult ajutor din partea altora. Poate fi vorba de un cadou, de o soluție, de o recomandare. Lucrurile decurg minunat.

HOROSCOP RAC. O săptămână bazată pe prieteni, relații, șanse pe care viața le creează special pentru ei. Sunt inspirați de oamenii din jur.

HOROSCOP LEU. O săptămână de autoritate profesională, reputație, prestigiu, lucruri pe care și le doresc în acest moment. Sunt răsplătiți pentru oforturile lor.

HOROSCOP FECIOARĂ. Gândesc mult și practic în această săptămână. Unele simt nevoia să se specializeze într-un anumit domeniu.

HOROSCOP BALANȚĂ. Sunt foarte atente la ce fac alții. Au discuții în familie legate de proiecte care implică cheltuieli. Reușesc să-și transmită ideile.

HOROSCOP SCORPION. Colaborează foarte bine și orice succes au se bazează pe colaborare sau receptivitatea altora pe talentele lor. Au fler în afaceri, trebuie să-și asculte intuiția. Rezolvă multe probleme, muncesc, iar talentele lor îi scutește de multe nejunsuri.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Muncesc mult, dar le place și s-ar putea să schimbe ceva. Unii schimbă atitudinea, alții schimbă jobul. Trebuie să fie atenți la așa-zișii prieteni.

HOROSCOP CAPRICORN. Sunt foarte creativi și își doresc libertate și timp liber. E o săptămână a muncii și e posibil să vină cu idei originale.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Sunt foarte centrați pe propriile lor calități, au multe lucruri de făcut. Trebuie să ducă la bun sfârșit un proiect.

HOROSCOP PEȘTI. Multe discuții. Își pun în valoare ideile sub ghidarea unei persoane cu multă experiență. O săptămână și de studiu practic.