Camelia Patrascanu pentru urmatorii 7 ani: “Schimbări importante pentru fiecare zodie, schimbări declanşate de câteva tranzile astrale rare.”

Horoscop Camelia Patrascanu pentru urmatorii 7 ani.

Astrologul a anunţat schimbări importante pentru fiecare zodie, schimbări declanşate de câteva tranzile astrale rare.

“A intrat Uranus în Taur, o planetă minunată – e darul pe care îl primim pentru următorii 7 ani.

Este o planetă importantă, stă mult într-o zodie, vine cu o energie extraordinară și poate produce revoluții în viața noastră, pentru că toți avem Taurul undeva în astrogramă, indiferent când ne-am născut și unde avem ascendentul.

Pentru Taur este foarte important, pentru că o dată la 84 de ani ajunge Uranus în Taur, deci este istoric și schimbă biografia.

Uranus trece prin toate zodiile în 84 de ani, stă 7 ani într-o zodie, de aceea unii Tauri nu l-au avut în propria lor zodie niciodată, așa cum Peștii, de exemplu, nu l-au prins pe Neptun în propria lor zodie, fapt care se întâmplă acum și acolo ajunge la 174 de ani.

Deci, sunt niște tranzite astrale rare, care pun niște borne în viața noatră”, spune Camelia Pătrășcanu.

BERBEC:

Berbecii pot învăţa o abilitate nouă, se pot descurca într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuţi într-un domeniu pot căpăta mai multă independenţă şi creativitate în a-şi pune în practică lucrurile pe care le ştiu. Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

TAUR:

Pentru că au planeta Uranus chiar în zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental şi atitudinal, dacă erau rezervaţi faţă de o anumită experienţă de viaţă. Cei care sunt într-o relaţie pot căpăta mai mult aplomb şi mai multă independenţă în relaţie.

GEMENI:

Le poate merge foarte bine în străinătate sau dacă fac afaceri cu străinătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară. Pot testa în perioada asta mai-iulie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate. Cei care au probleme de sănătate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum. Banii le pot veni prin nişte manevre financiare, nu prin muncă.

RAC:

Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar şi prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii şi serviciilor lor, dar şi prin relaţii. Unii se pot îndrăgosti în mod neaşteptat.

.LEU:

Sunt într-o dorinţă de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piaţă, de a avea o funcţie mai mare, dar nu neapărat şi responsabilităţi mai sufocante. Sunt tentaţi de proiecte inedite.

FECIOARĂ:

Li se deschid culoare în străinătate sau undeva la nivelurile înalte ale societății, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.

BALANȚĂ:

Sunt schimbări legate de relația partenerială. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niște lucruri nu foarte bune legate de investițiile partenerului.

SCORPION:

Este un aspect delicat, se schimbă raporturile cu partenerul de viață. E posibil să fie pus în dificultate, să nu-și înțeleagă partenerul de viață, noile gusturi sau noile pasiuni. Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Alții se pot îndrăgosti și asta le dă peste cap viața.

SAGETATOR

Există sansa de a vă rupe de vechile locuri de muncă si de a lucra pe cont propriu, ca liber profesionist sau ca antreprenor, sau fără a semna contracte ferme, păstrându-vă libertatea de a alege locul de muncă dorit.

Sunteti dedicat unei ocupatii în beneficiul unei mase mari de oameni – public larg, clientelă, populatie, societate – cu o oarecare doză de umanitarism: pentru binele lor, nu pentru binele personal.

CAPRICORN

Există sansa unei iubiri pasionale intense, dar care nu este obligatoriu să ducă la uniune. Aveti tendinta de a vă îndrăgosti repede si în moduri neobisnuite, dar despărtirile pot apărea la fel de brusc pe cât de repede începe o relatie sentimentală.

Puteti sa atinge teluri majore intr-un ritm mult mai alert decat inainte, pentru ca si norocul e de partea dv mai mult ca oricand, dar parca si impresia pe care o lasati e cu totul alta, mult mai buna. Va puteti bucura de mai multa popularitate decat inainte, iar numarul de admiratori si prieteni creste.

VARSATOR

Încă nu a venit momentul să aveti casa dv. în care să spuneti că prindeti rădăcini. Încă nu vă legati de un spatiu anume, având nevoie de mobilitate si miscare. În acesti ani nu prea vă veti aduna efectiv la casa dv., ci încă mai colindati prin lume.

Lucruri demult uitate si abandonate in trecut pot renaste acum intr-un mod surprinzator – proiecte demult incheiate, relatii esuate candva, aspecte nerezolvate odinioara – cu sansa de a le lua de la capat cu alt tonus, cu alte resurse. Lucruri care nu au mers bine acum multi ani, acum pot evolua foarte repede.

PESTI

Va schimbati modul de comunicare cu lumea, deveniti mai excentric, mai original, mai direct, mai modern, ideile dv. par îndrăznete si greu de acceptat de societatea mai conservatoare. Va puteti uimi semenii cu roadele mintii dv., ori în sens pozitiv, ori în sens… negativ, pentru ca puteti naste controverse.

Resimtiti mari probleme de comunicare în relatiile cu fratii, cu verii sau vecinii (posibile certuri, despărtiri, scandaluri), pentru că sunteti greu de înteles de anturaj, dar nici nu mai tolerati, ca inainte, orice, ci incepeti sa va exprimati si dv ideile si de aceea multipot fi surprinsi de atitudinea dv mult mai transanta.

Totusi, Uranus e si un aliat pentru prieteni, deci relatiile care, poate, inainte scartaiau, acum se pot reface ca prin farmec, daca puneti accent pe prietenia care va leaga, pe lucrurile pe care le aveti in comun.