Camelia Pătrășcanu: Horoscopul săptămânii 4 – 10 februarie, pentru toate zodiile

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 4 – 10 februarie.

Berbec

– O săptămână foarte bună, planuri mari și îndrăznețe încă de luni. Trebuie să fie atenți la resursele materiale, dar sunt din nou în forță miercuri și joi. Să fie abordabili și receptivi la sfat.

Taur

– Pot lua niște decizii foarte mari legate de carieră, dar și de tot ce înseamnă realizare. Poate unii dintre ei doar se poziționează acum.

Pot avea parte de luni de schimbări majore, toată săptămâna schimbările sunt benefice, pot să pună la punct o nouă direcție în viață loc, atenție să sănătate vineri, sâmbătă și duminică.

Gemeni

– Au o Lună Nouă care vizează o nouă deschidere spre viitor. Pe baza unor date, își pot deschide noi oportunități. Toată săptămâna să bazaza pe aceste informații.

Prietenii sunt alături de ei, mai ales vineri și sâmbătă.

Rac

– Pun accent pe relații și asta îi ajută să facă față la întâlniri sociale. Stau foarte bine la capitolul relații diplomatice.

Iar Luna Nouă în Vărsător îi ajută să rezolve ceva. Partenerii lor de viață s-ar putea să vină cu o realizare și o schimbare în viața lor.

Leu

– Pot avea aspecte bune legate de muncă. Există șansa de a rezolva mai ușor o problemă personală. Își schimbă dispoziția dacă au sentimentul că omul de încredere îi dezamăgește.

Fecioară

– Muncesc, sunt foarte creative și vor face o schimbare importantă. Săptămâna le oferă un nou culoar de realizare pentru mai departe.

Balanță

– Pun mai mult accent pe iubire, o Luna Nouă care poate să relaxeze mai multe Balanțe. Această Lună Nouă permite Balanțelor să ia lucrurile așa cum sunt, fără să mai acumuleze multe resentimente.

Săptămâna le aduce niște vești bune celor care își doresc să aibă copii.

Scorpion

– O Lună Nouă care este fixată în zona căminului sau în zona personală. Se întâmplă schimbări privind confortul și viață lor personală.

E o săptămână bună din punct de vedere al relațiilor, dar și al muncii.

Săgetător

– Discuții, vizite și călătorii importante și cu deschideri. Pot cunoaște persoane importante. Unii se pot gândi să studieze ceva sau pot valorifica o diplomă pe care o au.

Deschiderea e legată de studii, educație și cunoaștere.

Capricorn

– Își iau în analiză viață, tot ceea ce au făcut până acum. Poate unii schimbă profesia. Deciziile pe care le iau depind de cât de mare e confortul sau calitatea vieții lor.

Vărsător

– Încep săptămâna cu o transformare. Mulți au șansa să renunțe la atitudini care nu le făceau bine. Schimbările pot duce la planuri foarte îndrăznețe îndrăznețe. Pot gândi un proiect.

Pești

– Trebuie să se împace cu trecutul lor. Trebuie să rezolve sau să nu se mai gândească cu rușine lucrurile, pentru a deschide un viitor mai ofertant pentru ei.