Camelia Pătrășcanu: Horoscop 1 – 7 aprilie. Balanțele muncesc mult, taurii își fac ordine în lista de prieteni

Astrologul Camelia Pătrăscanu a prezentat horoscopul săptămânii 1 – 7 aprilie.

Horoscop Berbec – mai ales până joi trebuie să își analizeze greșelile, atât în afaceri cât și în relații, astfel încât de joi încolo să poată acționa inspirat.

Este o săptămână care nu aduce neapărat bani, dar de sâmbătă încolo se vor gândi la strategii financiare, care ar putea da rod pe viitor. Fac foarte multe reglaje, vindecare inclusiv emoțională.

Horoscop Taur

– pun accent pe prieteni și reflectează dacă toți cei aproape sunt persoane de încredere. Își testează propriile gesturi, astfel încât să poată face o listă a prietenilor fideli.

Vor contoriza foarte clar dacă serviciile pe care le fac pentru alții merită. Fac astfel de analize astfel încât vor tăia de pe listă persoane și acțiuni.

Horoscop Gemeni

– au planete în zona succesului și a reușitei. Marți și miercuri e important ce spun și ce nu spun, astfel încât să își consolideze poziția.

Trebuie să fie sinceri cu ei înșiși. Joi este posibil să ia o decizie foarte importantă și se anunță a fi una foarte bună.

Horoscop Rac

– multe analize, procese mentale. Încearcă să arunce o privire în viitor și să înțeleagă consecințele unor alegeri sau parteneriate. E posibil joi să se decidă în ce parte se află, alături de cine merg.

Este o săptămână extrem de importantă, cu decizii mari joi și vineri. Weekendul vine cu distracție.

Horoscop Leu

– analizează cum ar putea să facă bani din ceea ce fac deja. Cu alte cuvinte, speculează atuurile pe care le au, resursele și se folosesc mai inspirat de relații și colaboratori.

Decizii mari de joi încolo, pornesc pentru realizarea unui plan pe care îl au de mai mult timp în minte.

Horoscop Fecioară

– pun accent pe imaginea publică, pot avea tot felul de informații în urma unor demersuri, ar putea primi feedback. Le poate face ca de joi încolo să lupte pentru o poziție foarte importantă pentru ele.

Horoscop Balanță

– muncă, în mare parte muncă de corecție a unor greșeli trecute. Unele s-ar putea să nu se mai ocupe deloc de anumite activități, dar asta le poate îmbunătăți viața și ameliora sănătatea.

De joi – decizii mari privind parteneriatele.

Horoscop Scorpion

– sunt foarte inspirați, fac mai mult o muncă creativă. Unii sunt preocupați mai mult de iubire sau de ceea ce le place foarte mult.

Dacă găsesc echilibru între plăcere și datorie, viața li se îmbunătățește. Luna Nouă spune că ar trebui să fie mai atenți la sănătate.

Horoscop Săgetător

– pun preț pe prieteni și familie, pot primi musafiri sau se gândesc la un eveniment la care sunt gazde.

Cei mai absorbiți de zona profesională își consolidează poziția fără riscuri. Se anunță și schimbări la locul de muncă, dar ceva mai încolo.

Horoscop Capricorn

– discuții, drumuri, vizite, bifează tot ce și-au propus și nu au reușit, rezolvă aceste aspecte.

O săptămână cu multe mesaje, deplasări, nu este o atmosferă foarte bună în familie, însă partea bună este că sunt mobilizări astrale pe zona de muncă și asta le va aduce bani.

Horoscop Vărsător

– se gândesc la bani, trebuie să ia aminte la greșelile pe care le-au făcut în trecut, legat de cum și-au speculat energia și talentul.

Învață din asta și își propun ca pe viitor să fie mai sprinteni și să sesizeze oportunitățile mai bine. Iau decizia de a se mobiliza.

Horoscop Pești

– tot felul de stări, de senzații, intuiții. Sunt foarte axați pe ei, să se simtă bine sau să nu le fie rău.

Tranziturile astrale îi fac atenți la nevoile lor, înțeleg care sunt punctele lor bune și cum le pot specula. Joi este ziua mare, se hotărăsc să treacă la treabă, să facă bani, dar într-un mod benefic pentru ei.