Bonurile valorice de 200 de euro pentru români au fost aprobate. Data pana la care pot fi depuse cererile

Vești bune pentru mulți români care pot beneficia de bonurile valorice de 200 de euro pentru achiziționarea unui calculator, cel puțin în cazul familiilor cu venituri reduse.

Ele pot fi folosite pentru achiziționarea unui calculator, cel puțin în cazul familiilor cu venituri reduse. Surprinzător sau nu, PSD a decis ca anul acesta bonurile să fie de culoare roșie pentru ca cele emise în anii anteriori să nu fie folosite in alte scopuri.

Depunerea cererilor se va face până pe 19 aprilie, iar elevii vor putea beneficia efectiv de ele în luna iulie.

Articolul continuă după reclame

„Este o încercare a noastră de a-i ajuta pe elevi să folosească tehnologia și să învețe să lucreze pe computer pentru că pentru cei care sunt școliți astăzi computerul este un instrument de muncă pentru toată viața lor activă.

Se încadrează cu un anumit venit. Ne gândim că poate în perspectivă să extindem venitul minim pe economie pentru cei care beneficiază de acest bon.

Nu are niciun fel de semnificație culoarea – să nu considerați că e legată poate de culoarea celor care guvernează țara – nicidecum.

Din motive de siguranţă, în fiecare an, acest model se modifică, în sensul schimbării culorii şi seriei. Drept urmare, în anul 2019, pentru securizare, culoarea fundalului bonului valoric va fi roşu”, se arată în document.

Pentru că există mai multe vouchere de care beneficiază fii salariații bugetari, cum sunt voucherele de vacanță”, a spus ministrul educației, Ecaterina Andronescu, la „Ediție de weekend”.