Augustin Viziru lămureşte totul despre relaţia cu Doiniţa Oancea

Actorul nu apare foarte des în lumina reflectoarelor, stă departe de lumea mondenă şi se concentrează asupra proiectelor sale. VIVA! l-a surprins în redacţia Noizz şi a obţinut un interviu în exclusivitate!

De ani de zile se zvoneşte că Augustin are o relaţie cu Doiniţa Oancea. Cei doi petreceau înainte foarte mult timp împreună, erau apropiaţi, se fotografiau pupându-se sau îmbrăţişaţi. Mulţi erau convinşi că trăiesc o poveste de dragoste.

Exclusiv pentru VIVA!, Augustin a spulberat orice zvonuri. Nu are o relaţie cu Doiniţia, sunt doar foarte buni prieteni. Despre viaţa personală, acesta ne-a dezvăluit că nu are o iubită.

„Eu nu sunt foarte activ online în comparaţie cu Doiniţa, eu nu postez chestii şi în ultimii doi ani eu am 2 postări pe Facebook şi două postări pe Instagram care nu sunt ale mele.

Ideea este că informaţia asta…presa tot timpul… noi am declarat că suntem prieteni şi atât, se scoate din context ce spunem noi şi ne cuplează ori de câte ori au ocazia.

Eu cu Doiniţa nu avem o relaţie, vă spun în premieră, pentru prima oară, să înţeleagă toată lumea clar şi răspicat că eu cu Doiniţa nu am o relaţie. Relaţia noastră este strict de prietenie. Suntem prieteni foarte buni şi ne susţinem în tot ceea ce facem în proiecte şi în viaţa de zi cu zi şi sfaturi, dar fiecare are viaţa lui personală.

Eu ştiu foarte bine statutul Doiniţei în societate, ştiu cum trăieşte ea, dar nu este problema mea să vorbesc despre asta. „, a declarat exclusiv pentru VIVA! Augustin Viziru.

Si bruneta a decis sa faca lumina si a spus adevarul despre ce este intre ea si fratele lui Lucian Viziru.

“Nu este nunta în viitorul apropiat. Pentru că momentan nu mă gândesc la asta. M-am distrat foarte tare eu şi Augustin pentru că oamenii au presupus şi şi-au dorit să fim împreună. Făceam tot felul de glumiţe. Este o prietenie cu adevărat puternică.

Este unul dintre puţinii prieteni pe care aş putea să îl sun la 3 dimineaţa şi ar fi acolo lângă mine. Nu mi-aş dori un soţ ca Augustin, nu pentru că el ar avea ceva, ci pentru că nu am fi compatibili. Dacă am fi iubiţi, ne-am sparge capetele.

Este ceea ce consider eu şi el. Şi el este conştient că noi doi împreună nu am funcţiona”, a spus Doinita Oancea la o emisiune TV.