Astrologul Mariana Cojocaru, despre posibilul castigator Exatlon! Cine are sanse sa castige premiul

Miercuri va avea loc finala competitiei Exatlon, iar fanii vor afla cine va castiga marele premiu. Astrologul Mariana Cojocaru ne spune cum va fi aceasta saptamana pentru fiecare dintre cei patru concurenti de la Exatlon care lupta pentru a castiga marele premiu.

Stefan de la Razboinici – Capricorn

Stefan este unul dintre cei patru semifinalisti de la Exatlon. Conform previziunilor Marianei Cojocaru, concurentul nu va avea o saptamana buna.

Capricornul- Plăteşte bani grei pentru sănătate în săptămâna aceasta, cu aspecte astrale complet nefavorabile, malefice, complet dăunătoare. Trebuie să înţeleagă cauzele bolilor lor, blocajelor karmice. Aşa se explică de ce oamenii fac accidente la locul de muncă-Luna Neagră.

Ionut de la Razboinici – RAC

Ionut Sugacevschi este in zodia Rac si se pare ca saptamana aceasta va avea parte de un nou inceput.

Rac- Soarele şi Venus îşi dau mâna şi asigură o comunicare bună la locul de muncă, de sunteţi diplomaţi, cooperanţi, dispuşi să lucraţi bine în echipă. Ceea ce aţi început săptămâna trecută începe să prindă contur. De ce? Pentru că vă spuneam săptămâna trecută de Luna Nouă şi de un nou început(proiect).

Vladimir de la Faimosi – Pesti

Vladimir Draghia este in zodia Pesti, iar saptamana aceasta va avea noroc divin, dar risca sa fie implicat in conflicte.

Peştii- Săptămâna aceasta, cu Soarele proaspăt intrat în Gemeni la Zi Sfântă, se vor ocupa de carieră, nu numai de credinţă. Venus le suţine cariera, deopotrivă…cu Norocul Divin. Posibile afecţiuni, certuri şi dispute la locul de muncă, de vreme ce Marte va deveni activ în Vărsător. Disputele pot degenera în conflicte şi unii pot pierde locul de muncă. Risc mare de accidente la locul de muncă.

Alex de la Razboinici – Gemeni

Alex Nedelcu ar putea avea noroc in aceasta saptamana, conform previziunilor Marianei Cojocaru.

Gemeni- Cu Soarele în zodia voastră e bine să fiţi atenţi la pierderi( Saturn Rx, Pluton Rx, Lilith- malefici), la bunurile obţinute/câştigate fără muncă cinstită. Venus este în Constelaţia voastră şi susţine mai mult doamnele decât domnii. Venus este patroana iubirii, justiţiei, darurilor mărunte oferite din suflet. Prezenţa Norocului Divin în Zodia Voastră ocroteşte pe cei care cred în Horoscopul Meu şi nu pe cei care nu cred (indiferent de zodie). Sunteţi vedetele perioadei analizate.