Anunțul făcut de Andreea Mantea. Ce se întâmplă cu emisiunea ei: „E ultima săptămână”

Andreea Mantea a anunțat că aceasta este ultima săptămână în care prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine”.

O nouă schimbare pentru vedeta de televiziune Andreea Mantea din punct de vedere profesional. Aceasta a anunțat, pe contul său de socializare, că aceasta este ultima săptămână în care prezintă emisiunea „Te vreau lângă mine”, de la postul de televiziune Kanal D. Însă vedeta a anunțat că de luni va fi difuzat un nou show matrimonial.

„Dragii mei, această este ultima săptămâna în care puteți urmări emisiunea „Te Vreau Lângă Mine” .
Începând de luni, 19 noiembrie, începând cu oră 10.00-12.00 și de la ora 13.00-15.00 v[ invit să urmăriți o nouă emisiune!

PutereaDragostei, este un reality show matrimonial, unde 6 fete și 6 băieți s-au înscris pentru a-și găsi marea iubire! Pentru această experiență, ei au plecat deja în Istanbul, Turcia, unde se vor desfășura filmările. ”, a transmis Andreea Mantea.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Mantea l-a impresionat pe Hugh Hefner

În 2008, regretatul Hugh Hefner, a invitat-o pe Andreea Mantea să pozeze pentru un calendar Playboy, la reşedinţa sa din Los Angeles. Tăticul Playboy a fost impresionat de frumuseţea brunetei, care pozaze anterior într-un pictorial al celebrei reviste, în rolul Larei Croft.

12 dintre cele mai frumoase femei din lume au fost invitate să pozeze pentru calendarul Playboy, în 2008, la vila lui Hugh Hefner. Una dintre acele frumuseţi rare a fost şi Andreea Mantea, care s-a simţit măgulită că a fost aleasă chiar de fondatorul revistei.

„În prima zi în care am ajuns, am fost ceva mai liberă şi am avut şi eu timp de câteva cumpărături. După aceea, a început însă un marato de şedinţe foto.

Mă trezeam la 7 dimineaţa şi ziua de lucru se încheia la 7 seara. A fost greu, dar plăcut în acelaşi timp. Am ieşit la masă cu Hugh şi cu blondele lui şi pot să mărturisesc că m-am simţit bine cu ei. Cât timp am stat acolo, nu s-a ţinut nicio petrecere.

Sunt nişte oameni normali, care nu sărbătoresc decât atunci când au cu ce. Hugh Hefner are multe păsări, din diferite specii, adunate din toate colţurile lumii. Asta e pasiunea lui”, declara Andreea Mantea la acea vreme, potrivit csid.ro.