Angelina Jolie și Johnny Depp se mută împreună în Marea Britanie. Motivul pentru care au luat această decizie

Angelina Jolie vrea să-l salveze pe Johnny Depp, după ce acesta și-a distrus imaginea în urma divorțului de Amber Heard. Potrivit „New Weekly”, actrița este îngrozită de faptul că Depp a suferit o așa cădere în ultimii ani și vrea să-l ajute să-și revină.

Frumoasa actriță va locui în următoarele luni într-un conac superb în Marea Britanie, într-o zonă rurală, pe perioada în care va filma „Maleficent 2” și vrea să-l invite pe Johnny să i se alăture.

Cei doi au filmat împreună la pelicula „The Tourist”, în 2010, și s-au înțeles de minune. La un moment dat, s-a scris chiar că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

Johnny se judecă și cu fosta lui echipa de management și se pare că e acuzat că a atacat un membru al echipei de filmare de la noua sa peliculă „LAbyrinth”, care l-ar fi acuzat că bea tot timpul și vine beat la filmări. „Johnny are demonii lui și Angelina poate să înțeleagă asta…

Amândoi au o parte întunecată și Angelina știe cum e ca oamenii să de privească ca pe un ticălos”, a declarat o sursă pentru „New Weekly”.

„Ea i-a spus lui Johnny că îi ține spatele și el e extrem de recunoscător că o are de partea lui în aceste momente dificile”, a mai adăugat sursa.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane.

Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din “Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”, în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie (“Piraţii din Caraibe:

La capătul lumii”) şi cel mai bun personaj negativ (“Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street”).