Andreea Marin se pregătește pentru cea de-a patra căsătorie?

După ce s-a despărțit de medicul turc, Andreea Marin părea că nu-și găsește liniștea. De o perioadă însă, aceasa este fericită pentru că iubește din nou. Se mărită Andreea Marin?

Se comportă ca un cuplu căsătorit

Divorțul de Tuncay Ozturk nu a transformat-o pe Andreea Marin într-o femeie suferindă. Din contră, aceasta și-a găsit liniștea în brațele noului său iubit, consulul României în Libia, Ionuț Brâncoveanu.

Cei doi se iubesc de doi ani și se pare că totul merge ca pe roate, Andreea și Ionuț purtându-se ca și cum ar fi un cuplu căsătorit. Îndrăgostită peste cap de partenerul său, Andreea nu ratează nici o ocazie să iasă la brațul acestuia la restaurante scumpe. De altfel, de când sunt împreună, cei doi sunt nedespărțiți.

La fel de frumos se poartă și Ionuț Brâncoveanu cu iubita sa celebră, așa că nu ne vom mira deloc dacă vom asista la cel de-al patrulea mariaj al fostei Zâne a Surprizelor.

Prima căsătorie a Andreei Marin a fost când aceasta avea doar 21 de ani cu Cristian Gheorghiță. A urmat mariajul din 2006 cu Ștefan Bănică Jr. și căsnicia cu medicul turc.

Andreea Marin: “Am renunţat la oameni la care țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine”

Andreea Marin s-a logodit? A primit un inel identic cu cel pe care-l poartă Kate Middleton

La mai puțin de trei luni după prima lor apariție publică oficială, Andreea Marin (44 de ani) și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, lasă impresia că sunt pregătiți de o nouă etapă în viața lor de cuplu.

Cei doi și-au petrecut vacanța de Paște la Londra, de unde Andreea a făcut publice câteva imagini controversate pe contul personal.

Vedeta poartă la inelarul de la mâna stângă ceea ce pare a fi un inel de logodnă. Cel puțin asta au crezut majoritatea pritenilor ei virtuali, care s-au grăbit s-o felicite pentru acest eveniment fericit.

Casă de piatră!”, i-a scris cineva.