Andreea Marin, prima apariţie oficială cu iubitul consul

La 44 de ani, Andreea Marin arată mai bine ca niciodată, iar vineri, 22 februarie, la Braşov, a bifat una dintre cele mai bune apariţii ale ei din ultimii ani.

Machiaj fără cusur, rochie splendidă, a atras atenţia şi datorită iubitului ei, consulul Adrian Brâncoveanu, alături de care a realizat prima poză oficială de când formează un cuplu.

În luna mai, Andreea Marin va bifa doi ani de relaţie cu Adrian Brâncoveanu (34 de ani), diplomat de carieră, consulul României în Libia.

Atât de mult îi prieşte dragoste şi relaţia, încât “Zâna” radiază la fiecare apariţie. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara, la Braşov, unde vedeta a fost gazda galei caritabile ”Aici pentru TINE”, eveniment care a avut loc la Hotel Aro Palace.

”Vin pentru a treia oară, ca prezentator al Galei «Aici pentru TINE». Nu este doar o strângere de fonduri, ci un eveniment la care se adună oameni importanți, este o întâlnire a oamenilor care vor să ajute. Și asta se simte în aer, un aer curat la Gală, cum e și la munte.

Iar asta mă ajută să mă desprind de agitația din București și să mă bucur de câteva ore pline de emoție, aici, la Brașov”, a spus Andreea Marin.

Pentru seara respectivă, Andree Marin a optat pentru o rochie verde-smarald, strălucitoare, o coafură clasică, cercei preţioşi şi machiaj cu accent pe privire.

Apariţia a fost demnă şi de Oscar, mai ales că a avut alături şi un partener elegant. Iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, nu şi-a putut ascunde emoţiile la poza oficială, de la panou, aceasta fiind pentru prima dată când cei doi se lasă fotografiaţi de bună voie.

Consulul a fost îmbrăcat la patru ace şi tare mândru de femeia care îi stătea alături.

Andreea Marin a strâns donaţii pentru două cazuri impresionante.

Oamenii pleacă de la Gală mai fericiți, mai împăcați, cu inima mai ușoară, pentru că au făcut ceva bun”, a spus Adina Camelia Gal, Președintele Asociației ”Aici pentru TINE”.