Andreea Ibacka și Cabral, reguli stricte pentru botezul fiicei lor. Ce ținută au ales pentru micuța Namiko

Cabral și frumoasa lui soție, Andreea Ibacka, au trasat reguli stricte pentru botezul fiicei lor. În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit amănunte din ziua în care micuța Namiko va fi creștinată și, inclusiv, ce ținută va avea prințesa lor, chiar și ei, dar și nașii lor.

Ce ținută au ales Andreea Ibacka și Cabral pentru fiica lor la botez

În vârstă de 33 de ani, Andreea Ibacka și Cabral, care are 41, sunt în febra pregătirilor pentru botezul fetiței lor. Petrecerea de după ceremonia religioasă va fi una restrânsă, nu se va desfășura la un restaurant și va avea loc luna viitoare, însă, actrița nu a mărturisit care este data exactă.

Nașii lui Namiko sunt Irina și Răzvan Fodor, care vor îmbrăca portul popular românesc. De altfel, și viitoarea micuță creștină va purta o astfel de ținută tradițională.

Botezul va fi în luna mai pentru că aşteptăm să se încălzească afară, să facem ceva în aer liber, restrâns, cu câţiva prieteni. Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta. Important este să mergem la biserică, după care va fi un grătar între prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cât mai intim, mai ales că ne dorim să abordăm o tematică românească.

Aş vrea să ne îmbrăcăm în port românesc, în ie, chiar şi băieţii plus naşii Răzvan Fodor (43 de ani) şi soţia lui, Irina (30 de ani). Preparatele vor fi cu specific românesc, aşa ne dorim noi”, a declarat Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată pe 5 decembrie 2018. Ea și Cabral i-au pus numele fiicei lor Namiko. Prezentatorul TV mai are o fiică din prima căsătorie: Inoke Ibacka. El și Andreea Ibacka au devenit soț și soție în 2011.